Άγριες Μέλισσες: Καρτέρι θανάτου για τον Δούκα – Ο κύκλος αίματος δεν έχει τελειωμό (photos)


Άγριες Μέλισσες: Ο κύκλος αίματος ανάμεσα στα αδέλφια Σεβαστού δείχνει να μην έχει τελειωμό.

Ο Μιλτιάδης ανακαλύπτει πως υπάρχουν υποψίες πως ο Δούκας ευθύνεται για τον θάνατο του Γιάννου και του στήνει καρτέρι με όπλο. Παράλληλα, ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να παντρευτεί με την Ασημίνα και να πάει ενάντια στους γονείς του.

Ο Νικηφόρος ανακοινώνει στους γονείς του πως θέλει να παντρευτεί την Ασημίνα. Ο Δούκας και η Μυρσίνη σοκάρονται και προσπαθούν να αλλάξουν γνώμη στον γιο τους, χωρίς επιτυχία. Και η Ασημίνα, όμως, δεν είναι σίγουρη ότι έχει πάρει τη σωστή απόφαση και έπειτα από πιέσεις της Ελένης και της Δρόσως δέχεται να γνωρίσει το προξενιό της Ρίζως.

Εν τω μεταξύ, ο Νέστορας είναι αποφασισμένος να βρει απαντήσεις και το θέμα είναι αν θα μιλήσει ο Παναγιώτης για όσα γνωρίζει. Εν τω μεταξύ, στο σπίτι του Μιλτιάδη, ένα σημαντικό γεγονός έρχεται να τους βγάλει από το πένθος, καθώς η Θεοδοσία πιστεύει πως είναι έγκυος.

Παράλληλα, ο Κυπραίος καθημερινά προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια της Ελένης προκειμένου να φτάσει στην άκρη της υπόθεσης της δολοφονίας του Σέργιου. Ο άντρας, μάλιστα, καταφέρνει να μπει στο σπίτι των τριών αδελφών όπου ανακαλύπτει ένα σημαντικό στοιχείο.

Άσχημα νέα για του Δούκα

Ο Νικηφόρος μαθαίνει έκπληκτος πως η Ασημίνα δέχτηκε να γνωρίσει έναν άλλον άντρα από προξενιό. Ο νεαρός τη συναντάει και προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη και να την πείσει να αρνηθεί να παντρευτεί άλλον άντρα.

Δεν γνωρίζει, όμως, πως ο πατέρας του ετοιμάζει και για εκείνον την ίδια μοίρα. Η Ασημίνα δεν ξέρει τι να κάνει και βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα, να ακολουθήσει τον δρόμο της καρδιάς της ή της λογικής; Την ίδια ώρα, η Θεοδοσία καταρρακωμένη έχει άσχημα νέα για την εγκυμοσύνη της και προσπαθεί να βρει παρηγοριά στον Λάμπρο, ο οποίος είναι απόμακρος.

Τον Λάμπρο τον στοιχειώνει ο λόγος για τον οποίο δεν γύρισε στην Ελένη δέκα χρόνια πριν. Παράλληλα, ο Κυπραίος αποσπά πληροφορίες από τον Νέστορα καθώς εκείνος του εκμυστηρεύεται τις σκέψεις του, χωρίς να ξέρει τις πραγματικές του προθέσεις.

Τις επόμενες μέρες ο Δούκας λαμβάνει νέα από το υπουργείο σε σχέση με το σχέδιο για τη βιομηχανική ζώνη, τα οποία όμως δεν είναι καλά και δεν τον συμφέρουν.

Τότε, ο Κωνσταντής προτείνει μια Λύση που προβληματίζει έντονα τον πατέρα του. Τον συμβουλεύει να παντρέψουν τον Νικηφόρο με την Ασημίνα προκειμένου να βάλουν στο χέρι τα χωράφια της Ελένης. Και η Μυρσίνη, όμως, έχει να προτείνει στον Δούκα ένα παράτολμο σχέδιο για να αποκτήσει αυτό που θέλει.

Ο Νέστορας στα ίχνη τον Δούκα

Ο Νέστορας αποφασίζει να μοιραστεί τις πληροφορίες του για τον θάνατο του Γιάννου με τον Προύσαλη. Αυτές, όμως, αναμένεται να δημιουργήσουν μεγαλύτερη αναστάτωση στο χωριό καθώς ο πρώτος θεωρεί σχεδόν σίγουρη την εμπλοκή του Δούκα.

Παράλληλα, η Ελένη επισκέπτεται μαζί με τις αδελφές της το καφενείο, προκαλώντας τις αντιδράσεις των αντρών. Και όταν ο Κωνσταντής κάνει την εμφάνιση του εκεί, η κατάσταση εκτροχιάζεται από την άσχημη συμπεριφορά του.

Την ίδια ώρα, ο Μελέτης αποφασίζει να αποκαλύψει στον Δούκα τις συναντήσεις της γυναίκας του με τον Κυπραίο, ενώ ο Προύσαλης ανακαλύπτει κάτι για τη βραδιά της αυτοκτονίας του Γιάννου, που ενισχύει τις υποψίες του Νέστορα πως ο Δούκας έπαιξε ρόλο στον θάνατο του ανιψιού του.

Εν τω μεταξύ, ο Νικηφόρος μαθαίνει την απόφαση της Ασημίνας για το προξενιό, και η ώρα της αλήθειας φτάνει για όλους.

Η σκληρή αλήθεια για τον Μιλτιάδη

Ο Νικηφόρος δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την Ασημίνα να παντρευτεί άλλον και αποφασισμένος να διαλύσει τον αρραβώνα της πηγαίνει στο σπίτι της. Εκεί, όμως, έρχεται αντιμέτωπος με την Ελένη και από εκείνη εξαρτώνται όλα.

Παράλληλα, ο Νέστορας με τον Προύσαλη συναντιούνται ξανά και συζητούν για τον μυστηριώδη θάνατο του Γιάννου αλλά και για τις υποψίες τους πως ο Δούκας είναι ύποπτος για τη δολοφονία του νεαρού. Κανείς, όμως, από ιούς δύο δεν έχει αντιληφθεί πως ο Μιλτιάδης κρυφακούει την κουβέντα τους.

Ο τελευταίος είναι σοκαρισμένος καθώς συνειδητοποιεί πως ο ίδιος του ο αδελφός σκότωσε το παιδί του. Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος εκβιάζει τη Μυρσίνη με τις καινούργιες πληροφορίες που βρήκε.

Ο Δούκας, όμως, μαθαίνει για τις κρυφές συναντήσεις της γυναίκας του με τον ιδιωτικό ερευνητή και ζητάει εξηγήσεις από τη Μυρσίνη. Εν τω μεταξύ, όλο το χωριό ετοιμάζεται για τη γιορτή του σχολείου στην οποία ο Τόλλιας κάνει μια σημαντική ανακοίνωση για το μέλλον τους. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να φανταστεί πως ο κύκλος αίματος ανάμεσα στα αδέλφια Σεβαστού δεν έχει κλείσει.

Ο Μιλτιάδης βρίσκεται κρυμμένος στον χώρο και παραμονεύει με το όπλο στο χέρι θέλοντας να αντιμετωπίσει τον αδελφό του και να τον τιμωρήσει για τον θάνατο του Γιάννου.

Πηγή my tv


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ