8 λέξεις: Εξέλιξη βόμβα! Το ένταλμα σύλληψης, οι επιθέσεις και οι απειλές (photos)


8 λέξεις: Ο Άκης συνεχίζει τις επιθέσεις εναντίον του Μιχαήλ και, παράλληλα, απειλεί τον Δημήτρη ότι θα τον αποκληρώσει αν συνεχίσει τη σχέση του με την Ευγενία. 

Από την άλλη, η Ηλιάνα ενημερώνεται από τον δικηγόρο της για το ένταλμα σύλληψης που έχει βγει εις βάρος της, ενώ ο Οδυσσέας και η Ναυσικά έρχονται αντιμέτωποι με μυστικά που διαταράσσουν τις ισορροπίες…

O καιρός που ο Οδυσσέας με την Ηλιάνα πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα πλησιάζει και το ζευγάρι φοβάται πως τα πράγματα μπορεί να μην πάνε βάσει σχεδίου. Στο μεταξύ, η Ευγενία υπόσχεται στον Δημήτρη πως χώρισε, αλλά φαίνεται να του κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Λίγη ώρα μετά, η νεαρή γυναίκα συναντάει τον Άκη ο οποίος της κάνει μία δελεαστική πρόταση.

Συγκεκριμένα, της προσφέρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου να βγει από τη ζωή του γιου του. Εκείνη αρνείται και δεν αργεί να έρθει σε σύγκρουση μαζί του, με αποτέλεσμα να την απολύσει από τη δουλειά.

Όταν ο Δημήτρης μαθαίνει τι έκανε ο πατέρας του, ξεσπάει άγριος καβγάς ανάμεσα τους και κανένας από τους δύο δεν δείχνει διατεθειμένος να υποχωρήσει. Από την άλλη, ο Σωτήρης γνωρίζει στον Φοίβο το τρίτο πρόσωπο που θα τους βοηθήσει στο ριφιφί και αποφασίζουν να συνεργαστούν! Κι ενώ ο Σίμος θέλει να καταστρέψει τον Μιχαήλ, ο τελευταίος δείχνει να τον απασχολούν ιδιαίτερα οι συγκαλυμμένες επιθέσεις του πεθερού του μέσα από εχθρικά δημοσιεύματα στον Τύπο.

Παράλληλα, η Ρωξάνη αισθάνεται μπερδεμένη με αυτό που έγινε με τον Μιχαήλ και εξομολογείται τις σκέψεις της στην Εύα, ενώ νιώθει τρομερά άβολα απέναντι στον Αλέκο.

Ο Νικηφόρος προχωράει με την αγωγή του

Η Νόνα παθαίνει μια κρίση λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και η Ναυσικά πηγαίνει στην Κέρκυρα για να την επισκεφθεί. Η πρώτη πιέζει τη γυναίκα να πάει στο πατρικό της και να ξορκίσει το παρελθόν. Ακόμα, η Ναυσικά ανακαλύπτει ότι η Έρση έχει γυρίσει χωρίς τον Οδυσσέα από τη Ρώμη και τη ρωτάει ευθέως αν ο Οδυσσέας έμεινε πίσω με την Ηλιάνα.

Εκείνη τη στιγμή, η Έρση εξομολογείται στη Ναυσικά πως ο γάμος τους δεν εξελίσσεται ομαλά, χωρίς ωστόσο να της αποκαλύπτει πως είδε την Ηλιάνα στη Ρώμη. Το σχέδιο του Φοίβου προχωράει γρήγορα, με τη Νίκη να δείχνει διατεθειμένη να βοηθήσει και το μαγαζί από το οποίο θα σκάψουν το λαγούμι για να φτάσουν στις θυρίδες της τράπεζας περνάει στην κατοχή τους.

Μάλιστα, ο πρώτος γυροφέρνει τη Νίκη για να δει τις διαθέσεις της. Τελικά αποδεικνύεται πως η κοπέλα έχει κάτι άλλο στο μυαλό της και έτσι την απομακρύνουν από την ομάδα. Ταυτόχρονα, ο Άκης συνεχίζει να πετάει λάσπη στον Μιχαήλ, αυτή τη φορά έχοντας ως σύμμαχο τις εφημερίδες. Στο μεταξύ, η Αριάδνη αρχίζει να αποζητά τον πατέρα της, φέρνοντας την Ηλιάνα σε πολύ δύσκολη θέση. Η επιμονή του μικρού κοριτσιού να μιλήσει στον πατέρα της αναγκάζει την Ηλιάνα να υποκύψει.

Όμως, σε αυτό το τηλεφώνημα η μικρή αποκαλύπτει στον Μιχαήλ ότι βρίσκονται στη Ρώμη. Η Ηλιάνα τρομάζει και ο Οδυσσέας επισπεύδει την επιστροφή του στην Κέρκυρα για να ρίξει στάχτη στα μάτια των υπολοίπων. Από την άλλη, ο Δημήτρης και η Ευγενία πάνε να αγοράσουν βέρες. Εκεί, ο νεαρός άντρας έρχεται αντιμέτωπος με μία έκπληξη: π πιστωτική του κάρτα δεν γίνεται δεκτή.

Στη συνέχεια, ο Άκης ξεκαθαρίζει στον Δημήτρη πως αφού διάλεξε την Ευγενία από εδώ και μπρος κόβονται οι οικονομικές παροχές που του παρείχε, ενώ προσπαθεί να ανακαλύψει ποια στ» αλήθεια είναι η Ευγενία. Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος προχωράει με την αγωγή κατά του Άκη και της Ναυσικάς.

Ο Άκης επιτίθεται στον Μιχαήλ

Ο Οδυσσέας βρίσκει ένα γράμμα που ανατρέπει όλη την αλήθεια γύρω από την εξαφάνιση του πατέρα του. Το πρώτο άτομο που σκέφτεται να επισκεφθεί για να τον βοηθήσει στη λύση του μυστηρίου είναι, φυσικά, η Νόνα.

Εκείνη, παρά την πίεση που δέχεται από τον Οδυσσέα, δεν του αποκαλύπτει τίποτα για το γράμμα της Βασιλικής στον Μάρκο Καλλέργη. Προσπαθεί να θολώσει τα νερά, αλλά ο Οδυσσέας ήδη έχει καταλάβει ότι πρόκειται για ένα σημαντικό στοιχείο που αφορά την εξαφάνιση του πατέρα του.

Παίρνει, λοιπόν, το γράμμα και πάει στη Ναυσικά, η οποία κρατάει την ίδια στάση με τη Νόνα και τον διαβεβαιώνει πως δεν ήξερε ότι ο πατέρας του διατηρούσε κρυφή σχέση. Ο Οδυσσέας καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και αναθέτει στον Σπύρο να το ψάξει.

Όπως και γίνεται. Ο νεαρός μαθαίνει κάτι συγκλονιστικό για τον πατέρα του και αποφασίζει να πάει στην Κασσιόπη και να ερευνήσει τον περίγυρο της Βασιλικής, ελπίζοντας να βρει ίχνη που θα τον οδηγήσουν στην αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση του πατέρα του. Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της Ηλιάνας την ειδοποιεί πως κατόπιν ενεργειών του Μιχαήλ έχει βγει εισαγγελική εντολή για τη σύλληψη της από τη Γιούροπολ.

Η Ηλιάνα τρομοκρατημένη παίρνει τηλέφωνο τον πατέρα της και του ζητάει να τη βοηθήσει. Έπειτα από αυτή την κίνηση, ο Άκης φτάνει στα όρια του με το θέμα της Ηλιάνας και πηγαίνει στο πολιτικό γραφείο του Μιχα¬ήλ κάνοντας του μια επίθεση άνευ προηγουμένου!

Στο μεταξύ, ο Σίμος κάνει γερή μπάζα στη λέσχη και δίνει όλο το ποσό στην Εύα, κάνοντας την να αισθανθεί άσχημα για τις κατηγορίες που του εξαπολύει τον τελευταίο καιρό! Από την άλλη, η Ευγενία δείχνει ανασφαλής για τον γάμο της με τον Δημήτρη, αλλά παρ» όλα αυτά το ζευγάρι πηγαίνει στο δημαρχείο και παντρεύεται κρυφά απ» όλους!

Αργότερα, ο Φοίβος ξεκινάει το σκάψιμο μαζί με τους συνεργάτες του, τις εργασίες όμως διακόπτει ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα της Νίκης, η οποία τελικά δέχεται να συνεργαστεί με τον Φοίβο, αλλά βάζει τους δικούς της όρους.

Το μυστικό της Ναυσικάς αποκαλύπτεται…

Η Ρωξάνη συνεχίζει να ακροβατεί ανάμεσα σε Μιχαήλ και Αλέκο, μη μπορώντας να ξεδιαλύνει τα αισθήματα της. Και η Εύα, όμως, παρόλο που αναγνωρίζει την προσπάθεια του Σίμου, δεν βγάζει τον Νικηφόρο από τη ζωή της απολαμβάνοντας τη φιλία του, ενώ ο Σίμος ενδίδει ακόμη μία φορά στο πάθος του για τον τζόγο. Ταυτόχρονο, η Ναυσικά αφήνει υπονοούμενα στον Ακη πως γνώριζε για την πατέντα και πως η αρχική ιδέα μπορεί και να ήταν, τελικά, του Νικηφόρου…

Αργότερα, ο Δημήτρης ενημερώνει τον Ακη για τον γάμο του με την Ευγενία και εκείνος πραγματοποιεί την απειλή του: προχωράει στην αλλαγή της διαθήκης με σκοπό να τον αποκληρώσει.

Παράλληλα, ο Οδυσσέας εκμυστηρεύεται στον Νικηφόρο την αλήθεια για τη σχέση του με την Ηλιάνα, ενώ, παράλληλα, οι δυο τους μαζί με τον Σπύρο πηγαίνουν στην Κασσιόπη για να ερευνήσουν το συγγενικό περιβάλλον της Βασιλικής.

Αυτό που αντιμετωπίζουν εκεί τους προβληματίζει ακόμα περισσότερο, ενώ την ίδια στιγμή μια πλημμύρα στο πατρικό της Ναυσικάς φέρνει στην επιφάνεια ένα μακάβριο μυστικό που ήταν θαμμένο στο σαγράδο.

Πηγή my tv


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ