ΟΝΝΕΔ Πεντέλης: “Άδειασμα” από την ΝΔ – “Κατακριτέα η επιστολή, δεν μας εκφράζει”


Μια δήλωση «άδειασμα» στην ΟΝΝΕΔ Πεντέλης έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κ. Τάσος Γαϊτανης.

Η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης στην επιστολή προς τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη εξέφραζε την αντίθεσή της στα σχέδια της κυβέρνησης για μεταφορά των μεταναστών στο νοσοκομείο “Αμαλία Φλέμινγκ”, τονίζοντας πως συμπαραστέκεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όμως δεν την βρίσκει σύμφωνη η μεταφορά τους σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Σε δήλωσή του λοιπόν ο κ. Γαϊτάνης τονίζει: «Καταδικαζουμε τις ακραίες δηλώσεις μέλους της νεολαίας του κομματος. Οι συγκεριμένες δηλωσεις είναι κατακριτέες, δεν εκφράζουν τη ΝΔ, αλλα αποτελούν προσωπικές απόψεις της επιστολογράφου. Για το θεμα αυτο έχει επιληφθεί το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της ΟΝΝΕΔ, η οποία έχει και την ευθύνη του θέματος».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα παραιτήθηκε από την προεδρία της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης η Φαίη Νικητοπούλου, μετά τον σάλο που προκλήθηκε. Το στέλεχος ΟΝΝΕΔ παραπέμπεται στο πειθαρχικό της οργάνωσης,  μετά την επιστολή που έστειλε η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης προς τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ώστε να μην εγκατασταθούν μετανάστες στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ