Έλα στη θέση μου: Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Ο Λεωνίδας θα ταλαιπωρηθεί ερωτικά αυτή τη σεζόν» (photos)


Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος για τέταρτη χρονιά υποδύεται τον Λεωνίδα στην καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη Θέση μου».

Ο ηθοποιός μίλησε για όσα πρόκειται να δούμε τη νέα σεζόν, για το εάν υπάρχει συνταγή επιτυχίας, αν έχει αγαπήσει τον ρόλο του, ενώ εξομολογήθηκε τι έχει αποκομίσει μέχρι σήμερα από τη σειρά.

Τέταρτη χρονιά «Έλα στη θέση μου». Πώς νιώθετε γι» αυτό;

«Είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι, όλοι μας. Είναι μία δουλειά που ξεκινήσαμε μία σεζόν και άρεσε πολύ και τελικά πήγαμε και στη δεύτερη σεζόν, στην τρίτη, τώρα στην τέταρτη και ποιος ξέρει μετά…»

Είναι ικανοποίηση να ξέρεις πως κάνεις μία δουλειά που αρέσει στον κόσμο. Σκεφτήκατε ποτέ να μην ανανεώσετε το συμβόλαιο σας;

«Όχι, γιατί δεν είχα λόγο να το κάνω. Οι συνθήκες είναι ιδανικές. Πιστεύω πως είμαι σε μία πολύ καλή σειρά, η οποία είναι αγαπητή στον κόσμο. Οπότε γιατί να θέλει κάποιος να φύγει από αυτή;».

Υπάρχει συνταγή επιτυχίας για μία σειρά;

«Είχαμε ένα καλό σενάριο, μία καλή διανομή ρόλων και καλή σκηνοθεσία. Αυτό το άθλημα είναι ομαδικό. Πρέπει να είναι όλο καλό για να δέσει. Είναι σημαντικό που είχαμε από την αρχή καλή χημεία μεταξύ μας και είναι αυτό το κλισέ που λέμε περνάμε καλά και βγαίνει προς τα έξω. Ακόμη και ύστερα από τρία χρόνια συνεχίζουμε και περνάμε καλά».

Από αυτά τα τρία χρόνια επιτυχίας τι έχετε αποκομίσει;

«Μου έχει δώσει χαρά και ικανοποίηση και την καθημερινή επαφή με τον κόσμο, που την είχα χάσει για κάποια χρόνια».

Βλέπουμε συνεχώς το καστ να ανανεώνεται. Αυτό συμβάλλει και στο συνεχές ενδιαφέρον του κόσμου να παρακολουθεί τη σειρά;

«Μία σειρά χρειάζεται τονωτικές ενέσεις τόσο στην ιστορία , όσο και στο να μπαίνουν καινούργια πρόσωπα, σαφώς είναι ένας λόγος για τον οποίο ο κόσμος εξακολουθεί να το βλέπει. Δεν έχει βαλτώσει ακόμη. Δεν το αφήνουν να συμβεί αυτό. Υπάρχουν νέα πρόσωπα με καινούργιες ιστορίες, χωρίς όμως η σειρά να χάνει τη βάση της».

Έχετε αγαπήσει τον ρόλο του Λεωνίδα;

«Τον αγάπησα τον Λεωνίδα. Είναι ένας συμπαθητικός άνθρωπος, ντόμπρος προστατευτικός ήσυχος. Έχει ενδιαφέρον σαν χαρακτήρας και μου αρέσει».

Υπάρχουν στοιχεία δικά σας σε αυτόν;,

«Κάθε ρόλος έχει στοιχεία από εμάς. Οι άνθρωποι είμαστε ανεξάντλητοι συναισθηματικά. Πάντα υπάρχουν κοινά στοιχεία».

Τι θα δούμε αυτή τη σεζόν;

«Ο Λεωνίδας θα ταλαιπωρηθεί ερωτικά αυτή τη σεζόν. Η Φλωρέτα είναι αυτή που θα τον ταλαιπωρήσει. Ο Λεωνίδας μαθαίνει πως η Φλωρέτα του έχει πει ψέματα για τη ζωή της».

Ποια θα είναι η αντίδραση του;

«Το μαθαίνει έπειτα από πολλή πίεση που της ασκεί. Αντιδρά σε αυτό, γιατί δεν του άρεσε που τον έβγαλε από τη ζωή της. Και από εκεί ξεκινά πρόβλημα στη ζωή τους».

Με τα παιδιά του πώς θα είναι;

«Τα στηρίζει και θέλει να τα προστατεύει. Αγωνιά για το καλό τους θα ή; καλό ο Λεωνίδας να είναι πρότυπο. Έχει κατανόηση και προσπαθεί να είναι δίκαιος και να κάνει τα παιδιά του να σκέφτονται σωστά», είπε στο my tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ