Αργεντινή: Παρέδες και Μαρτίνες “τσακώθηκαν” για ένα πέναλτι (vid)


Η Αργεντινή συνέτριψε 6-1 το Εκουαδόρ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Έλτσε, στην Ισπανία. Πέρα από τα πολλά γκολ που μπήκαν, την… παράσταση έκλεψε η “διαμάχη” που είχαν Λαουτάρο Μαρτίνες και Λεάντρο Παρέδες για την εκτέλεση ενός πέναλτι!

Απίστευτο στιγμιότυπο στη φιλική νίκη της Αργεντινής επί του Εκουαδόρ με 6-1. Η “αλμπισελέστε” έκανε… περίπατο, αλλά η “κοκορομαχία” που είχαν δύο παίκτες της, για την εκτέλεση του πέναλτι που έφερε το 3-0 του ημιχρόνου, “χάλασε” την εικόνα

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες κέρδισε πέναλτι στο 32′ και πήρε τη μπάλα να το εκτελέσει. Ο Λεάντρο Παρέδες όμως έχει την εντολή να εκτελεί από την άσπρη βούλα και προσπάθησε να “υπακούσει”!

Οι δύο παίκτες της Αργεντινής είχαν τη διαφωνία τους κι έναν μικρό διάλογο (μάλιστα, στάθηκαν πάνω από την μπάλα και προσπάθησαν να… μην το κουνήσουν μέχρι κάποιος να υπερισχύσει). Για να προχωρήσει η διαδικασία, χρειάστηκε να μπει στη μέση ο Ροντρίγκο Ντε Πολ και να… σπρώξει φιλικά τον Μαρτίνες, προκειμένου να τον απομακρύνει από την άσπρη βούλα.

Ο Παρέδες στάθηκε εύστοχος στην εκτέλεση πέναλτι και έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ