Άγριες Μέλισσες: Κι όμως η Δρόσω δεν είναι τόσο αθώα όσο νομίζεις! Οι εξελίξεις θα σε συγκλονίσουν

Άγριες μέλισσες: Μπορεί μέχρι και το επεισόδιο της Πέμπτης (10-10) η εικόνα που είχες για την μικρότερη αδερφή της οικογένειας Σταμίρη, Δρόσω να ήταν αυτή της αθώας και γλυκιάς αδερφής που νιώθει τύψεις για όλα όσα έχουν συμβεί, ετοιμάσου όμως να αλλάξεις γνώμη.

Η σειρά Άγριες Μέλισσες έχει να κάνει με μια δυνατή ιστορία και μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, με κινηματογραφική αισθητική, πολυπρόσωπο καστ και διακεκριμένους συντελεστές.

Η ιστορία επικεντρώνεται σε τρεις αδελφές που έχουν μόνο η μία την άλλη και που η ζωή τους αλλάζει ξαφνικά μετά τον θάνατο του πατέρα τους.

Μια σειρά γεγονότων τις φέρνει αντιμέτωπες τόσο με το θάνατο, το φόβο, το θυμό τις τύψεις και μια σειρά από συναισθήματα που εναλλάσσονται από τη μια στιγμή στην άλλη.

Κι αν θεωρείς πως η Δρόσω είναι τελικά η πιο αθώα από τις τρεις αδερφές κάνεις λάθος. Γιατί;

Γιατί εκείνη θα είναι η γυναίκα που θα φέρει την μεγάλη ανατροπή στη σειρά.

Αυθόρμητη και θρασύς προσπαθεί να φερθεί όπως τα κορίτσια της ηλικίας της αλλά τα όνειρά της είναι πολύ μεγαλύτερα. Όταν ανακαλύψει ότι η ομορφιά της είναι το διαβατήριο που θα της εξασφαλίσει μία νέα ζωή μακριά από τα στενά όρια του χωριού θα αρχίσει ένα αθώο παιχνίδι που θα γίνει ένα παιχνίδι με τη φωτιά.

Κάποια στιγμή θα την κάψει και θα τη φέρει αντιμέτωπη με τους μοναδικούς ανθρώπους για τους οποίους νοιάζεται πραγματικά, τις αδελφές της.

Η σύγκρουση ανάμεσά τους θα είναι σφοδρή και ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί το καλά φυλαγμένο μυστικό τους, για τον φόνο του Σέργιου, θα είναι περισσότερο ορατός από ποτέ.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ