Εθνική Ελλάδας – Μπακασέτας: “Να στηρίξουμε τον Φαν’τ Σιπ.”


Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Euro 2020 και έδωσε… ψήφο εμπιστοσύνης στο νέο προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαν”τ Σιπ.

Η Ελλάδα εμφανίστηκε βελτιωμένη στον αγώνα κόντρα στην Ιταλία και ο Τάσος Μπακασέτας υποστήριξε ότι η εικόνα της ομάδας έχει βελτιώσει και την ψυχολογία των παικτών ενόψει της συνέχειας.

Ο μεσοεπιθετικός της Αλάνιασπορ σχολίασε το αυριανό (15/10) παιχνίδι με τη Βοσνία, αλλά και τις αλλαγές που προσπαθεί να περάσει στην ομάδα, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός Οι δηλώσεις του Μπακασέτα

Για τη Βοσνίας και το αυριανό ματς: «Τα τελευταία χρόνια η Βοσνία απαρτίζεται από καλούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που περιμένω από μας είναι να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Είναι σημαντικό το ματς. Πρέπει να μπούμε μέσα διεκδικώντας τους τρεις βαθμούς από την αρχή και ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τον αγώνα με την Ιταλία: «Ήταν πολύ σημαντική στο κομμάτι της ψυχολογίας η εμφάνιση με την Ιταλία. Μας άφησε όμως και μια πικρή γεύση γιατί τα αποτελέσματα παίζουν ρόλο. Βάσει των κλασικών ευκαιριών που είχαμε θα μπορούσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό το ματς με τη Βοσνία. Θα κοιτάξουμε το αποτέλεσμα και να το συνδυάσουμε με μια καλή εμφάνιση. Θα κάνουμε τα πάντα από την αρχή του παιχνιδιού για να πάρουμε τη νίκη».

Για τις αλλαγές στην  ομάδα: «Ο προπονητής ξέρει καλύτερα από όλους και εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του. Στο τελευταίο ματς αφομοιώσαμε τις οδηγίες του προπονητή και μας άφησε ικανοποιημένους, μέχρι ένα βαθμό γιατί δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Θα είναι ένας μακρύς δρόμος και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να ακούμε τον προπονητή και τα νέα πράγματα που θέλει να βάλει στο παιχνίδι μας, οπότε πρέπει να έχουμε υπομονή και να δείχνουμε στήριξη στα λόγια του προπονητή».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ