Άφωνη η Μενεγάκη με την εξομολόγηση της Γαστεράτου: «Δέχτηκα σωματική κακοποίηση»

Έμεινε άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής η εγκυμονούσα Μαντώ Γαστεράτου.

Με αφορμή την εξομολόγηση του Βαλάντη για το bullying που είχε δεχτεί για τα κιλά του, η Μαντώ αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί bullying όταν ήταν μαθήτρια, στο σχολείο ακόμα και από τους ίδιους τους καθηγητές της.

Συγκεκριμένα είπε η Μαντώ Γαστεράρου: «Το bullying σε τσακίζει, σε γονατίζει. Οι γονείς πρέπει να είναι δίπλα στα παιδιά τους, να αφουγκράζονται. Υπάρχουν πολλά παιδιά που δεν μιλάνε ποτέ. Εγώ ήμουν ένα τέτοιο παράδειγμα, που όταν πήγαινα σπίτι μου ήμουν ένα αγρίμι και στο σχολείο ήμουν. Δέχτηκα bullying και λεκτικό και σωματική κακοποίηση, κυρίως ψυχική, στο Γυμνάσιο, γιατί ήμουν ένα παιδί πολύ διαφορετικό. Τίποτα δεν θύμιζε τη σημερινή εξωτερική μου εμφάνιση, ήμουν σαν αγοράκι. Ντυνόμουν αγορίστικα με τα ρούχα του αδερφού μου, φερόμουν αγορίστικα. Δέχτηκα bullying και από καθηγητές.»

Και υπογράμμισε η Μαντώ Γαστεράτου: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μέρα στο σχολείο, που ήμασταν μπροστά τα κορίτσια στην προσευχή και πίσω τα αγόρια και ήρθε ένας καθηγητής και με έπιασε από τη φαβορίτα, με έσυρε πίσω στα αγόρια και μου λέει «πίσω τα αγοράκια». Και λέω «Κύριε, κορίτσι είμαι», δεν ήταν εμφανές ότι ήμουν κορίτσι. Είχα πολύ κοντά μαλλιά ξυρισμένα και καρφάκια και φόραγα τα ρούχα του αδερφού μου. Για κάποιους προσωπικούς λόγους έτσι είχα αποφασίσει τότε να συμπεριφέρομαι, νόμιζα ότι έτσι θα ήμουν πιο δυνατή» αφήνοντας άφωνους τόσο την Ελένη όσο και τους συνεργάτες της!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ