Φέντερερ: Η… καρδιά του αποφάσισε. Θα παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες


Μεγάλη αποκάλυψη από τον Ρότζερ Φέντερερ! Ο κορυφαίος ανακοίνωσε επίσημα πως θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι…

Δεν μπόρεσε να.. αντισταθεί στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του ερχόμενου καλοκαιριού! Τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο επιβεβαίωσε ο Ρόζτερ Φέντερερ.

Ο Ελβετός κορυφαίος τενίστας στην ιστορία του αθλήματος ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως θα δώσει το “παρών” στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, για πέμπτη φορά στην καριέρα του.

“Η καρδιά μου έχει αποφασίσει πως θέλω να αγωνιστώ και πάλι σε Ολυμπιακούς Αγώνες” ανέφερε ο Φέντερερ, που αγωνίστηκε το 2000 στο Σίδνεϊ, το 2004 στην Αθήνα, το 2008 στο Πεκίνο και το 2012 στο Λονδίνο, ενώ είχε χάσει λόγω τραυματισμού τους Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016.

«Συζητάμε με την ομάδα μου εδώ και λίγες εβδομάδες, μήνες βασικά, για το τι πρέπει να κάνω το καλοκαίρι του 2020, πριν το Wimbledon και το US Open. Έχω σηκώσει τη σημαία για την Ελβετία δυο φορές, στην Αθήνα και στο Πεκίνο. Έχω ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο και τώρα θα ήθελα να αγωνιστώ ξανά, είμαι πολύ ενθουσιασμένος», δήλωσε ο Φέντερερ.

Ο 38χρονος Ελβετός είχε κερδίσει μαζί με τον Σταν Βαβρίνκα ένα χρυσό στα διπλά των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου το 2008, ενώ 4 χρόνια αργότερα κέρδισε ένα αργυρό μετάλλιο στα μονά, στο Λονδίνο το 2012.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ