Σγουρός: Να παραδώσουν τις έδρες οι περιφερειακοί σύμβουλοι που ανεξαρτητοποιήθηκαν

Τις έδρες των τεσσάρων περιφερειακών συμβούλων που ανεξαρτητοποιήθηκαν ζητά με ανακοίνωση ο Γιάννης Σγουρός.

Ο κ. Σγουρός επιτίθεται και στους “εμπνευστές του νόμου” για την απλή αναλογική στην τοπική αυτοδιοίκηση και τα προβλήματα που δημιουργούν στους συνδυασμούς.

«Οι εμπνευστές του νόμου”, σημειώνει στην ανακοίνωση του ο κ. Σγουρός, «μπορούν να αισθάνονται πλέον ‘υπερήφανοι’ για τον απόλυτο εξευτελισμό του θεσμού, που έχει γίνει έρμαιο υπόγειων συναλλαγών, όπως φυσικά και η κυβέρνηση που δεν έπραξε τίποτε για να σταματήσει το ‘προμελετημένο έγκλημα’, θυσιάζοντας στο βωμό της ‘κυβερνησιμότητας’, βασικές αρχές της δημοκρατίας».

Η παράταξή μας, αναφέρει ο κ. Σγουρός «πάντοτε πορεύθηκε και λειτούργησε με βάση αξιακούς και ηθικούς κώδικες και κανόνες και έτσι θα συνεχίσει». Για το λόγο δε, αυτό , καλεί τους περιφερειακούς συμβούλους που ανεξαρτητοποιήθηκαν, «να παραδώσουν τις έδρες τους ώστε να μην υπάρξει παραχάραξη της λαϊκής εντολής».

Αν δεν το πράξουν, τονίζει ο κ. Σγουρός, «η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής και ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης, να μην δώσει στους ανεξαρτητοποιηθέντες περιφερειακούς συμβούλους έμμισθες θέσεις ευθύνης, συμβάλλοντας στον εκχυδαϊσμό και εκμαυλισμό της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ