Πεντάγωνο καλεί Μόσχα για την τουρκική εισβολή στη Συρία


Τηλεφωνική συνομιλία με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ είχε σήμερα, Δευτέρα (14/10), ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης, οι Βαλέρι Γκεράσιμοφ και Μάρκ Μίλεϊ στην τηλεφωνική τους συνομιλία επικεντρώθηκαν σε ζητήματα «αμοιβαίων συμφερόντων», και αυτή πραγματοποιήθηκε αφότου οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν την αποχώρηση των στρατευμάτων τους από την βόρειο Συρία.

Σημειώνεται ότι ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας σήμερα, Δευτέρα (14/10), είχε τηλεφωνική συνομιλία και με τον Τούρκο ομόλογο του, με θέμα τη στρατιωτική επιχείρηση «Πηγή Ειρήνης» στη Συρία.

«Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου στρατηγός Γιασάρ Γκιουλέρ είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας Βαλέρι Γκεράσιμοφ. Κατά την διάρκεια της συνομιλίας συζητήθηκε η κατάσταση στον τομέα ασφαλείας στην Συρία, καθώς και τα γεγονότα που συμβαίνουν καθημερινά» αναφέρεται στην ανακοίνωση της τουρκικής πλευράς.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ