Τούρκος πρώην στρατιωτικός: «Κάναμε θηριωδίες στους Κούρδους» (vid)


Σοκ προκαλεί η μαρτυρία Τούρκου πρώην στρατιωτικού για τις φρικαλεότητες κατά των Κούρδων. « Αυτά που κάνει ο Isis εμείς τα κάναμε από την δεκαετία του ’90», λέει στην κάμερα.

Ομολογία σοκ από ένα Τούρκο πρώην στρατιωτικό ο οποίος έχει πάρει άσυλο στην χώρα μας και περιγράφει τις θηριωδίες κατά των Κούρδων από τον τουρκικό στρατό. Ο Ιμπραήμ Γιαλιλαλί ήταν στρατιώτης του τουρκικού στρατού, υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις και σήμερα ζει στην Ελλάδα καθώς έχει πάρει πολιτικό άσυλο.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει στην τηλεόραση του Alpha «διαπράξαμε εγκλήματα πολέμου. Κόβαμε μέλη του σώματος των νεκρών του PKK. Κόβαμε τη μύτη και τα αυτιά των νεκρών ανταρτών και αμάχων. Τα κρεμούσαμε στο λαιμό μας. Κόβαμε το κεφάλι τους και βγάζαμε φωτογραφίες. Κυκλοφόρησε ένα βίντεο όπου είχαν κόψει το κεφάλι νεκρού και το κρατούσαν στο χέρι. Εμείς στην δεκαετία του 90 κάναμε ακριβώς το ίδιο. Αυτά που κάνει ο isis εμείς τα εφαρμόζαμε όταν είμασταν στρατιώτες την δεκαετία του 90 σε κουρδικές περιοχές και πόλεις», ανέφερε ο Ιμπραήμ Γιαλιλαλί.

Δείτε το βίντεο:

χχχχχ


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ