Φρίκη: Έθαψαν ζωντανό το μωρό τους επειδή ήταν… κορίτσι – Και όμως επέζησε!

Μια απίστευτη ιστορία με θύμα ένα βρέφος.

Δεν μπορεί να διανοηθεί ο ανθρώπινος νους την θηριωδία που διέπραξαν οι γονείς ενός βρέφος στην Ινδία, οι οποίοι το έθαψαν ζωντανό επειδή ήταν… κορίτσι!

Το παιδί το βρήκε ένα άλλο ζευγάρι που πήγε να θάψει το παιδί του στο νεκροταφείο, το οποίο είχε πεθάνει στο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι ανακάλυψε το κοριτσάκι μέσα σε ένα πήλινο δοχείο, θαμμένο σε βάθος λίγων εκατοστών, περιέγραψε ένας αστυνομικός στην πόλη Μπαρέιλι, στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές.

«Το φτυάρι τους βρήκε στο δοχείο και άκουσαν παιδικά κλάματα να ακούγονται μέσα από αυτό», είπε ο αστυνομικός, υπό καθεστώς ανωνυμίας, στο Thomson Reuters Foundation.

«Ειδοποίησαν αμέσως τον φύλακα του νεκροταφείου, ο οποίος είπε ότι είχε δει νωρίτερα τους γονείς. Φαίνεται πως πρόκειται για απόπειρα παιδοκτονίας», εξήγησε ο ίδιος, σημειώνοντας πως το μωράκι είναι ηλικίας περίπου 5 ημερών.

Το βρέφος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου αναρρώνει. Η αστυνομία αναζητά τους γονείς του.

Φρικτή μείωση στα κορίτσια

Στην Ινδία, ο αριθμός των κοριτσιών ολοένα και μειώνεται, σύμφωνα με μια κυβερνητική έρευνα που δημοσιεύτηκε τον Ιούλιο κι η οποία καταδεικνύει ότι οι παράνομες αμβλώσεις θηλυκών εμβρύων συνεχίζονται παρά την απαγόρευση που έχει επιβληθεί και τις κυβερνητικές προσπάθειες να σωθούν τα κοριτσάκια.

Βάσει της έρευνας, ο αριθμός των γυναικών ανά 1.000 άνδρες ανερχόταν σε 896 το διάστημα 2015-2017, μικρότερος από το 898 μεταξύ 2014-2016 και από το 900 το διάστημα 2013-2015.

Ο αριθμός αυτός ανερχόταν σε 943 στην τελευταία έρευνα του 2011.

Πηγή: bbc.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here