Τσιμτσιλή: Τα μηνύματα που έλαβε και βγήκε εκτός εαυτού on air: «Υπάρχει ένα όριο! » Τι συνέβη;


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της, Happy Day. Τι συνέβη;

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί στον αέρα της εκπομπής της για τα μηνύματα που έλαβε στο Instagram, επειδή πήγε τα παιδιά της στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο!

Κάποιοι σχολίασαν αρνητικά την επιλογή της να τα πάει στο συγκεκριμένο μέρος γιατί θεωρούν ότι τα ζώα είναι έγκλειστα και υπάρχει βασανισμός.

Συγκερκιμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Υπάρχει και ένα όριο. Γιατί θα πω κάτι που θα το συνδυάσω τώρα με το θέμα της Τάνιας Τρύπη. Ωραίο να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των έμψυχων όντων. Όλοι πρέπει να σεβόμαστε, αλλά μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο. Και δε μιλάω τώρα για αυτή τη διαδήλωση γιατί δεν ξέρω ακριβώς το θέμα.

Και υπογράμμισε: «Ανέβασα μια φωτογραφία που είχα πάει το Σάββατο με τα παιδάκια μου στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Το τι μανιφέστο αντιδράσεων από κάτω; Που δε σέβομαι τα δικαιώματα των ζώων που ζουν έγκλειστα. Εξ΄όσων γνωρίζω δεν έχω καταλάβει κάποιο βασανισμό. Δεν είμαι και ειδική. Αλλά το να πάει μια μανούλα με τα παιδάκια της να δει τα ζωάκια… Τι να κάνουμε; Δεν έχω τη δυνατότητα να πάω στη Σαβάνα. Μη φτάνουμε να κάνουμε bullying από την άλλη πλευρά»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ