“Χαμός” μεταξύ Λεμπρόν – Καντέρ με φόντο… Ερντογάν. Η δήλωση που έβαλε “φωτιά”


Ο Λεμπρόν Τζέιμς σχολίασε το θέμα του NBA με την Κίνα, με μια δήλωση που έκανε έξαλλο τον Ενές Καντέρ λόγω του Ερντογάν και των εξελίξεων με την Τουρκία και την εισβολή στη Συρία.

Η κόντρα του Ενές Καντέρ με τον Ερντογάν, έχει φέρει τον Τούρκο NBAer μακριά από τη χώρα του τα τελευταία χρόνια, γεγονός που τον έφερε στα όριά του, όταν άκουσε τις δηλώσεις του Λεμπρόν Τζέιμς για την Κίνα.

Ο «Βασιλιάς» πήρε θέση κατά της… ελευθερίας του λόγου, ζητώντας από παράγοντες όπως αυτός των Ρόκετς (που τα ξεκίνησε όλα) να προσέχουν τι λένε όταν αυτό μπορεί να επηρεάσει τη λίγκα – και άρα τα έσοδά της.

Την ίδια ώρα ο Καντέρ έχει 5 χρόνια να δει την οικογένειά του επειδή προτιμά να μιλά εναντίον του Ταγίπ Ερντογάν και ως εκ τούτου, αντέδρασε στα λεγόμενα του Λεμπρόν, αναφέροντας όσα έχει υποστεί από την Τουρκία.Η δήλωση του Λεμπρόν

«Η ομάδα μου και η λίγκα πέρασαν μια δύσκολη εβδομάδα. Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν τι μπορεί να κάνει ένα tweet ή μια δήλωση στους άλλους. Και νομίζω ότι κανείς δεν σταμάτησε να σκέφτεται τι έγινε. Θα μπορούσε να περιμένει μια εβδομάδα για να το στείλει».

Η απάντηση του Καντέρ

«- Δεν έχω δει την οικογένειά μου ή να έχω μιλήσει μαζί της τα τελευταία πέντε χρόνια
– Πήγε φυλακή ο πατέρας μου
– Τα αδέρφια μου δεν μπορούν να βρουν δουλειά
– Ανακλήθηκε το διαβατήριό μου
– Υπάρχει διεθνές ένταλμα σύλληψης
– Η οικογένειά μου δεν μπορεί να φύγει από τη χώρα
– Δέχομαι απειλές θανάτου κάθε μέρα
– Εχω δεχθεί επίθεση και παρενόχληση
– Προσπάθησαν να με απαγάγουν στην Ινδονησία

Η ελευθερία δεν είναι δωρεάν».

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ