Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στις σήραγγες Στυλίδας


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή της Στυλίδας, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων.

Ειδικότερα, από την Τρίτη 15 έως και την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου και από τις 08:00 έως τις 18:30 κάθε ημέρας, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του τμήματος μεταξύ του Ημικόμβου (Η/Κ) Καραβόμυλου / Αχινού και του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αγίας Μαρίνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου μέσω του Η/Κ Καραβόμυλου – Αχινού και διαμέσου του δευτερεύοντος οδικού δικτύου και τη χρήση προσωρινών ενημερωτικών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Αγίας Μαρίνας.

Κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του Α/Κ Στυλίδας – Καραβόμυλου, με κατεύθυνση προς Αθήνα, ενώ θα ισχύσει και αναπροσαρμογή της τιμής των διοδίων τελών του Μετωπικού Σταθμού Μαυρομαντήλας, με τους οδηγούς να χρεώνονται μόνο για τη χρήση του τμήματος που πρόκειται να διανύσουν.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Με πληροφορίες από το lamiareport.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ