Νεκρός μέσα στο κελί του διαβόητος παιδεραστής – Τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου

Η αποκάλυψη της δράσης του είχε προκαλέσει παγκόσμια φρίκη – Μεταξύ των θυμάτων του κι ένα μωρό έξι μηνών

Νεκρός βρέθηκε ο διαβόητος παιδεραστής Ρίτσαρντ Χακλ, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 22 φορές ισόβια το 2016, για τη σεξουαλική κακοποίηση τουλάχιστον 200 παιδιών στη Μαλαισία, ηλικίας από έξι μηνών έως και 12 ετών.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε την Κυριακή (13/10) από το υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο γνωστοποίησε ότι ο Χακλ μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου μέσα στο κελί του. Ωστόσο, δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες, καθώς η έρευνα της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη.

Ο παιδεραστής συνελήφθη το 2014, ενώ επέστρεφε από τη Μαλαισία όπου εργαζόταν ως freelancer φωτογράφος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Guardian.

Αναρτούσε τα εγκλήματά του στο διαδίκτυο

Όπως έχει αποδειχθεί από έρευνες των Αρχών, ο Ρίτσαρντ Χακλ κατέγραφε τα εγκλήματά του και τα κοινοποιούσε σε blog που διατηρούσε στο σκοτεινό διαδίκτυο, με τα περισσότερα από αυτά να τα έχει διαπράξει σε οικονομικά κατώτερες κοινότητες της Μαλαισίας, αλλά και της Καμπότζης.

Μάλιστα, τη βιντεοσκόπηση πραγματοποιούσε ο ίδιος.

Ο Χακλ συστηνόταν ως χριστιανός δάσκαλος αγγλικών, με στόχο να κακοποιεί ανηλίκους, ανάμεσά τους κι ένα βρέφος έξι μηνών.

Οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη, όταν εντόπισε μία σελίδα παιδεραστών στο διαδίκτυο, στην οποία συμμετείχαν περίπου 9.000 μέλη, ανάμεσά τους και ο Χακλ, στον υπολογιστή του οποίου βρέθηκαν περισσότερες από 20.000 φωτογραφίες παιδιών.

Τουλάχιστον 1.000 εξ αυτών, τον έδειχναν να βιάζει και να κακοποιεί παιδιά.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here