Jennifer Aniston: Εγκαινίασε το λογαριασμό της στο Instagram με την ωραιότερη φωτογραφία. video


Η Jennifer Aniston έκανε την παρθενική της ανάρτηση στο Instagram όπου έφτιαξε, επιτέλους, το δικό της λογαριασμό, ποστάροντας την πλέον αξιαγάπητη φωτογραφία.

Η Jennifer Aniston «ένωσε» ξανά τα «Φιλαράκια», όπως αποδεικνύει, περίτρανα, το φωτογραφικό στιγμιότυπο που κοινοποίησε και «γκρέμισε» το Instagram.

Όντως, πρόκειται για την αξιαγάπητη φωτογραφία που θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν οι οπαδοί της παγκοσμίως λατρεμένης τηλεοπτικής σειράς.

Όλα τα «Φιλαράκια», ο Matt LeBlanc, η Courteney Cox, ο Matthew Perry, η Lisa Kudrow και ο David Schwimmer και πάλι μαζί!

«Και τώρα είμαστε και Instagram FRIENDS! HI INSTAGRAM!» έγραψε η ηθοποιός. Η φωτογραφία αποκτά όλο και περισσότερα likes και ο λογαριασμός της θα φτάσει σύντομα, μέσα σε μερικές ώρες στα επίπεδα των υπολοίπων celebrities! Δείτε το και μόνοι σας, σε κάθε refresh ο αριθμός αυξάνεται!

Δείτε την χαριτωμένη ανάρτηση της Jennifer Aniston:

View this post on Instagram

[NEW] omg i can't believe i can tag her!! and friends reunion is finally here! i'm not okay guys. i'm crying i'm so happy right now, she joined the instagram! this is all what i need.. welcome to instagram jen!❤️ #jenniferaniston #friends

A post shared by Jennifer Aniston (@anistonxjen) on

Όλοι είναι πεπεισμένοι πως αυτή η ομαδική φωτογραφία των Friends είναι προάγγελος κάποιου τηλεοπτικού reunion. Δεν μένει μόνο παρά να περιμένουμε, ελπίζοντας σε χαρμόσυνες εξελίξεις…

Έως τότε ας θυμηθούμε τα αξιαγάπητα «Φιλαράκια»: 

 

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ