Λιώνει. Το τρυφερό φιλί της Μέγκαν στον Άρτσι

Εδώ και λίγους μήνες ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν γίνει γονείς και στο φως ήρθε μια άκρως τρυφερή στιγμή με το γιο τους Άρτσι.

Στο γλυκό στιγμιότυπο η Μέγκαν Μαρκλ διακρίνεται να φιλάει τρυφερότητα το κεφάλι του μικρού Αρτσι. Η συγκεκριμένη σκηνή αποτελεί μέρος ενός τρέιλερ για ντοκιμαντέρ του ITV αναφορικά με το ταξίδι που είχαν οι τρεις τους στη Αφρική.

Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο «Harry & Meghan: An African Journey» και αφορά το πρώτο ταξίδι που πραγματοποίησαν και οι τρεις μαζί.

Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε κατά την επίσκεψη που έκαναν, στον Αρχιεπίσκοπο, Ντέσμοντ Τούτου. Ο πρίγκιπας Χάρι κρατά με στοργή στην αγκαλιά του γιο του και κάποια στιγμή πλησιάζει η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία φιλά με μοναδική μητρική τρυφερότητα τον μικρό στο κεφάλι και στη συνέχεια τον χαϊδεύει.

Το ζευγάρι, πάντως, έδωσε στη δημοσιότητα μέσω Instagram και μια φωτογραφία με τον Ντέσμοντ Τούτου που φιλά στο κεφάλι τον Αρτσι. «Σε ευχαριστούμε πολύ Αρχιεπίσκοπε Τούτου για τη θερμή φιλοξενία. Ο Άρτσι χάρηκε πολύ για τη γνωριμία! Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ», γράφουν σε σχόλιο.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here