Φυλακισμένη νοικοκυρά. Παραδόθηκε η Φελίσιτι Χάφμαν


Στην φυλακή βρίσκεται από χθες η διάσημη ηθοποιός Φελίσιτι Χάφμαν για να εκτίσει μια αστεία ποινή 14 ημερών για τον ρόλο που έπαιξε σε ένα σκάνδαλο που συντάραξε τις ΗΠΑ.

Η Felicity Huffman που έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της στις «Νοικοκυρές σε Απόγνωση» παραδόθηκε στην Ομοσπονδιακή Φυλακή στο Ντάμπλιν της Καλιφόρνια 65 χιλιόμετρα από το Σαν Φρανσίσκο. Η 56χρονη ηθοποιός ομολόγησε ότι προσέλαβε κάποιον για να διορθώσει τις λάθος απαντήσεις στις εισαγωγικές της κόρης της στο Πανεπιστήμιο. Για την ίδια υπόθεση έχει κατηγορηθεί και η ηθοποιός Λόρι Λάφλιν.

Η προθεσμία που είχε η Φελίσιτι Χάφμαν για να εμφανιστεί στην  φυλακή ήταν έως τις 25 Οκτωβρίου. Είχε ζητήσει να φυλακιστεί κοντά στο σπίτι της και την οικογένειά της. Η Χάφμαν είναι παντρεμένη με τον επίσης γνωστό ηθοποιό Γουίλιαμ Μέισι.

«Η κα Χάφμαν είναι έτοιμη να εκτίσει την ποινή της που της επιβλήθηκε ως μέρος της τιμωρίας της για όσα έκανε», ανέφερε εκπρόσωπος της ηθοποιού. Και πρόσθεσε ότι στην ποινή της συμπεριλαμβάνεται ένας χρόνος υπό επιτήρηση και 250 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Η Φελίσιτι Χάφμαν είχε παραδεχθεί ότι πλήρωσε 15.000 δολάρια για να παραποιηθούν τα γραπτά της κόρης της στις εισαγωγικές της στο πανεπιστήμιο.

Όταν της ανακοινώθηκε η ποινή της είχε πει ότι ντρέπεται και ότι η πράξη της ήταν ηλίθια.

 

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ