O Αλμπέρτο Ζόρζι «σπάει» τη σιωπή του για την Αθηνά Ωνάση! Έχουν τελικά σχέση; (photos)

Πριν από περίπου δύο χρόνια ο διεθνής σκανδαλοθηρικός Τύπος έβριθε δημοσιευμάτων που ήθελαν την Αθηνά Ωνάση να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να έχει συνάψει ερωτικό δεσμό με τον γοητευτικό ιππέα Αλμπέρτο Ζόρζι.

Το μόνο, «μικρό» πρόβλημα που υπήρχε ήταν το ότι ο 30χρονος ιππέας ήταν παντρεμένος.

Σύμφωνα μάλιστα με τα «έγκυρα» ρεπορτάζ των κίτρινων φυλλάδων, η Αθηνά ήταν η αιτία του χωρισμού του Ζόρζι με τη μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα του, Αναλίζα Τζιουντίνι, επιχειρηματία από τη βόρεια Ιταλία.

Φυσικά, τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Όλα αυτά συνέβησαν αφού ο Ζόρζι αποφάσισε να εγκαταλείψει τη γενέτειρα του Ιταλία και να μετοικίσει στην Ολλανδία, δίπλα στον μεγάλο προπονητή και πρώην Ολυμπιονίκη ιππασίας Παν Τοπς. Εκεί γνώρισε την Αθηνά. Απογοητευμένη και βαθιά πληγωμένη ακόμη τότε από το επεισοδιακό διαζύγιο της με τον Βραζιλιάνο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, η Αθηνά πήρε την απόφαση να πουλήσει το άλογο που λάτρευε ο πρώην σύζυγος της, το Cornetto k..

Το αγόρασε ο Αλμπέρτο Ζόρζι. Ο Βραζιλιάνος διεκδίκησε το άλογο που αγαπούσαν και οι δύο ως ζευγάρι στα δικαστήρια κι ενώ κέρδισε την πρόσβαση στα άλογα τους στο Valkenswaard της Ολλανδίας, δεν κατάφερε να αποκτήσει ξανά τον 13χρονο σήμερα Cornetto Κ. Αν και το καθαρόαιμο «μήλον της έριδος» χάρισε στον Αλμπέρτο πολύ υψηλές διεθνείς επιδόσεις, λίγους μήνες αργότερα αποφάσισε να το πουλήσει στη Βρετανίδα Αλεξάνδρα Θόρντον.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αλμπέρτο Ζόρζι ο οποίος είχε μόλις επιστρέψει από το Longines Global Champions Tour στη Νέα Υόρκη, έδωσε την αίσθηση ότι ήταν ανακουφισμένος από την πώληση ενός αλόγου που έβρισκε -κατά τα άλλα- «εκπληκτικό».

Ίσως να δεχόταν στο όνομα του αλόγου της Αθηνάς πιέσεις που τον έκαναν να χάνει τη συγκέντρωση του στο αγαπημένο του άθλημα. Κι αυτό ήταν κάτι που ο Ιταλός αθλητής ούτε επιθυμούσε, ούτε ήθελε να διαχειριστεί.

Και σίγουρα δεν θα συγχωρούσε τον εαυτό του αν άφηνε οτιδήποτε να διαταράξει την προσήλωση του στο αγαπημένο του σπορ. Ο Αλμπέρτο Ζόρζι μεγάλωσε στο Μονσελίτσε κοντά στην Πάντοβα, στην όμορφη περιφέρεια του Βενετό. Η ιππασία τον κέρδισε όταν σε ηλικία εννέα ετών ο αδελφός του τον έπεισε να ανέβει σε ένα πόνι.

Το σχολείο δεν του άρεσε και άρχισε να ασχολείται σοβαρά με την ιππασία από τα 18 του.

Παρ» όλα αυτά σπούδασε μηχανικός λόγω της άλλης μεγάλης του αγάπης, των αυτοκινήτων

Μάλιστα έλεγε αστειευόμενος:

«Τουλάχιστον θα ήξερα να αλλάζω μια ρόδα σε περίπτωση που η ιππασία δεν πήγαινε καλά». Κάτι τέτοιο όμως δε χρειάστηκε να γίνει. Στο σχολείο ήταν το «περίεργο», ντροπαλό παιδί που είχε πάθος με τα άλογα. Όταν πια άρχισε να κερδίζει κούρσες και να φιγουράρει στις εφημερίδες, όλοι ένιωθαν υπερήφανοι που γνώριζαν αυτό το «περίεργο» παιδί.

Θα ήθελες να πεις λίγα πράγματα για το άλογο που αγόρασες από την Αθηνά Ωνάση, τον Cornetto Κ;

«Δεν ιππεύω αυτό το άλογο πια. Την ίδια χρονιά το πούλησα και το αγόρασε ένα κορίτσι από την Αγγλία (σ.σ: η Αλεξάνδρα Θόρντον). Ήταν όμως ένα εκπληκτικό άλογο. Με αυτό κατέκτησα το 2017 τη 13η θέση στα Longines Rankings και την 4η στην Ευρώπη. Αλλά δεν ιππεύω πλέον σε αυτό».

Αυτή η αγορά ωστόσο αποτέλεσε την αφορμή της γνωριμίας σου με την Αθηνά Ωνάση. Ποιες εντυπώσεις κρατάς;

«Δούλευα με τον Τοπς και η Αθηνά συνεργάζονταν μαζί του. Έτσι τη γνώρισα και μου έδωσε το άλογο. Τώρα που το έδωσα κι εγώ… ίσως είναι καλύτερα…».

Παρά το γεγονός ότι η Αθηνά έχει πάθος με την ιππασία, αυτή τη σεζόν δεν συμμετείχε σε αγώνες. Ποια θεωρείς ότι είναι η αιτία γι» αυτό;

«Κάνει μερικά Global, όμως. Συμμετείχε σε κάποια αγωνίσματα φέτος. Άλλαξε άλογα και τώρα πρέπει να βρει ένα καινούριο feeling με αυτά, γι» αυτό συμμετείχε Σε περιορισμένης σημασίας αγωνίσματα προς το παρόν. Θα επιστρέψει σύντομα, όμως, στο προσκήνιο».

Σε sites σκανδαλοθηρικού περιεχομένου είχε αναφερθεί ότι ο χωρισμός σου με τη γυναίκα σου Αναλίζα Τζιουντίνι οφείλεται στη -φημολογούμενη- σχέση σου με την Αθηνά. Τι απαντάς; Αληθεύουν οι φήμες;

«Κι εγώ το άκουσα αλλά όχι, δεν είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε ποτέ τίποτα ανάμεσα σε εμένα και την Αθηνά. Απλώς έχουμε δουλέψει μαζί και τέλος. Ίππευσα το άλογο της, αλλά δεν έκανα ποτέ κάτι με την ίδια», ανέφερε στο Gala.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ