Elif: Η Μελέκ δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Κενάν είναι… ζωντανός! (Photos & Video)


Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif! 

Όλοι είναι έξαλλοι επειδή ο Ερκούτ κατάφερε να μπει στο δωμάτιο της Ζεϊνέπ. Ο Χουσεϊν, ο άντρας που βρήκε τραυματισμένο τον Κενάν, ζητάει βοήθεια αλλά επειδή είναι ένας άντρας διαταραγμένος διανοητικά και μένει μόνος του, κανένας δεν δίνει σημασία στα λόγια του.

Όταν ο Χουσείν βρίσκει το κινητό του Κενάν, τηλεφωνεί στη Μελέκ. Ο Βεϊσέλ με τον Μουράτ προσπαθούν ξανά να σώσουν την Τουλάι και πάνω στον διαπληκτισμό ένας από τους μπράβους βγάζει μαχαίρι και επιτίθεται στον Βεϊσέλ. Ο Βεϊσελ κατά λάθος τον μαχαιρώνει.

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς του Star;

Η Τουλάι, ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ φεύγουν αφήνοντας τον άντρα αιμόφυρτο. Η Τουγτσέ δεν μπορεί να αποδεχθεί τον θάνατο του πατέρα της και η κατάστασή της τους επηρεάζει όλους στο κτήμα. Ο Νετζντέτ επισκέπτεται την οικογένεια Εμίρογλου και ζητάει να βάλουν τέλος στην πολυετή έχθρα τους.

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στην Εlif!

Η Μελέκ σκέφτεται συνεχώς τις ωραίες στιγμές ευτυχίας, που έζησε στο πλευρό του Κενάν. Όταν της τηλεφωνεί ο Χουσείν, τρέχει να βρει τον Κενάν. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι ζωντανός. Ο Κενάν συνέρχεται όταν ακούει τη φωνή της Μελέκ…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ