15 φωτογραφίες της Συρίας πριν και μετά από τον πόλεμο δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής


Σοκαριστικές φωτογραφίες της Συρίας: Μια εικόνα χίλιες λέξεις, λέει ο σοφός λαός. Πόσο μάλλον, όταν υπάρχουν δεκαπέντε φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν την κατάσταση στη Συρία, πριν από τον πόλεμο, αλλά και μετά από αυτόν.

Ανάμεσα στις ακόλουθες φωτογραφίες υπάρχουν πέντε φωτογραφίες, οι οποίες έχουν βγει στην πόλη Χαλέπι. Πρόκειται για μία πόλη από τη Συρία. Το Χαλέπι είναι μία από τις παλαιότερες πόλεις του κόσμου. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό αξιοσημείωτο στοιχείο για τη συγκεκριμένη πόλη. Αυτό, διότι το Χαλέπι είναι παράλληλα μία από τις πιο κατοικημένες πόλεις του κόσμου.

Πριν από επτά χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 19 Ιουλίου του 2012 ξεκίνησε μια αντιπαράθεση στο Χαλέπι. Η προαναφερθείσα αντιπαράθεση ήταν στρατιωτικού χαρακτήρα. Μάλιστα, η στρατιωτική αντιπαράθεση στην πόλη Χαλέπι της Συρίας αποτέλεσε μέρος του εμφυλίου πολέμου της συγκεκριμένης χώρας.

Ο στρατός της Συρίας προχώρησε σε ρίψεις βομβών. Οι συγκεκριμένες βόμβες έφευγαν από ελικόπτερα του Συριακού στρατού. Μάλιστα, χιλιάδες άμαχοι βρήκαν τραγικό θάνατο από τη ρίψη τους. Από εκεί και πέρα, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες της Συρίας προσπάθησαν να εγκαταλείψουν τη Συρία και να φυγαδευτούν σε άλλες χώρες.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ο εμφύλιος πόλεμος έχει αποφέρει ανυπολόγιστες καταστροφές στην παλιά πόλη από το Χαλέπι της Συρίας, μια παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO.

Ακολουθούν 15 σοκαριστικές φωτογραφίες της Συρίας:

[enimerotiko.gr]

Πηγή: www.newsone.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ