«Ακόμη και ο παππάς την ώρα που θα με θάβει θα με ρωτά ‘γιατί σταματήσατε το Τι ψυχή θα παραδώσεις’»

Μια ζωή συνυφασμένη με το σανίδι, τα θεατρικά κείμενα, τις τηλεοπτικές επιτυχίες και τις κινηματογραφικές κάμερες. Τριάντα πέντε χρόνια πορείας στον πιο «δύσκολο, αλλά και γοητευτικό δρόμο» όπως δηλώνει η ίδια, η Ελένη Καστάνη.

Στο ενεργητικό της, εκτός από τις πολλές συνεργασίες, μετράει και αρκετές συνεντεύξεις.

Μιλώντας στο περιοδικό People απαντά στο ποια είναι η ερώτηση που έχει βαρεθεί να της κάνουν και με αφοπλιστική ειλικρίνεια απαντάει: «Ακόμα και ο παπάς, την ώρα που θα με θάβει, θα με ξυπνήσει για να μου πει “Πες μου γιατί σταμάτησε το Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;”.

Και δεν ξέρω και να απαντήσω, γιατί ακόμα και πρόσωπα που μπορεί να είχαν έρθει σε αντιπαράθεση συνεργάστηκαν ξανά και έγιναν επιτυχίες. Συχνά απαντάω “Τι με ρωτάτε, ρε παιδιά; Έχουν περάσει είκοσι χρόνια. Ο γιος μου ήταν 7 μηνών και τώρα είναι 20”».

Παραδέχεται ότι της στοίχισε τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά, ενώ εξηγεί:

«Συνειδητοποιούσα και την ώρα που το έκανα ότι τέτοιες επιτυχίες δεν ξαναγίνονται. Προσπαθούσα να πείσω όσους ήταν γύρω μου ότι δεν πρόκειται να ξανακάνουμε κάτι παρόμοιο. Και όντως. Κανείς μας δεν γνώρισε ξανά τηλεοπτικά τέτοια επιτυχία. Ήταν ένα σίριαλ έξι επεισοδίων –το έβδομο ήταν συνονθύλευμα διάφορων σκηνών– και ρωτάτε όλοι λες και παίζαμε δύο χρόνια.

Δεν μπορεί κάποιος να κάνει ξανά το Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή; με τέτοια διανομή. Ήταν μια φοβερή συγκυρία. Μάλλον, δεν μπορέσαμε να το αντέξουμε; Τι να πω… Αυτό είναι κάτι που μένει αναπάντητο».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ