Σάλος στην Κύπρο με λογιστή που παρενοχλούσε σεξουαλικά παιδιά

Η καταγγελία 15χρονου άνοιξε το δρόμο για την πρωτοφανή υπόθεση παραγωγής παιδικού πορνογραφικού υλικού στη Λεμεσό – Δράστης, ένας λογιστής, που αφέθηκε σήμερα (16/10/2019) ελεύθερος με όρους

Μπροστά στον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης για την πρώτη υπόθεση παραγωγής παιδικού πορνογραφικού υλικού στην Κύπρο, τα μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζουν τις εξετάσεις μετά και τη σύλληψη του 42χρονου λογιστή, ο οποίος από χθες τελεί υπό κράτηση.

Μεγαλύτερο προβληματισμό προκαλεί εύλογα, το πώς κατάφερνε να δρα ο 42χρονος λογιστής, που τελεί υπό 8ήμερη κράτηση ως ύποπτος σε σχέση με την υπόθεση, αφού ένα μήνα πριν είχε συλληφθεί και αφεθεί ελεύθερος υπό όρους, μετά από καταγγελία 15χρονου για σεξουαλική παρενόχληση του από τον λογιστή, την ώρα που του παρέδιδε μάθημα.

Αναλυτικότερα, στις 13 Σεπτεμβρίου συνελήφθη ως ύποπτος για παρενόχληση 15χρονου αγοριού, την ώρα που του παρέδιδε φροντιστήριο λογιστικής στην οικία του, αναγκάζοντας τον να προβαίνει σε άσεμνες πράξεις και να παρακολουθεί μαζί του ταινίες άσεμνου περιεχομένου. Την επόμενη μέρα, δηλαδή στις 14 Σεπτεμβρίου είχε παρουσιαστεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού το οποίο διέταξε την 8ήμερη κράτηση του. Ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος με όρους.

Οι όροι που τέθηκαν κατόπιν αιτήματος Αστυνομίας και Εισαγγελίας ήταν ο 42χρονος να μην πλησιάζει τους παραπονούμενους, δηλαδή τον 15χρονο και τους γονείς του, να μην συχνάζει ή να βρίσκεται σε μέρος που συχνάζουν παιδιά και να μην φιλοξενεί στην οικία ή την εργασία του παιδιά.

Ψάχνουν τους 6 ανήλικους που κατέγραψε σε ερωτικές στάσεις

Υπενθυμίζεται ότι στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό τηλέφωνο του 42χρονου βρέθηκε υλικό στο οποίο απεικονίζονται παιδιά και συγκεκριμένα αγόρια ηλικίας περίπου 15 χρόνων από την Κύπρο, σε ερωτικές στάσεις, όχι όμως πράξεις.

Τα μέλη της Αστυνομίας που διερευνούν την υπόθεση επικεντρώνουν τις προσπάθειες τους -όπως πληροφορούμαστε- στον εντοπισμό των 6 παιδιών ώστε να τους λάβουν καταθέσεις, σε μια προσπάθεια να διασαφηνιστεί και ο ακριβής τρόπος δράσης του υπόπτου. Πως δηλαδή κατάφερνε να προσεγγίσει τα παιδιά και κάτω από ποιες συνθήκες βρίσκονταν στην οικία του.

Με πληροφορίες από cyrpustimes.com

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ