Η Zoe Kravitz είναι η νέα Catwoman στον νέο Batman. Πότε θα κάνει πρεμιέρα η ταινία – video


Η Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο Zoe Kravitz, κόρη του ροκ σταρ Lenny Kravitz και της ηθοποιού Λίζα Μπονέ, θα ερμηνεύσει την απόλυτη femme fatale των κόμικ, Catwoman στην νέα ταινία «The Batman» που θα σκηνοθετήσει ο Ματ Ριβς.

Έχοντας ολοκληρώσει την επιτυχημένη σειρά του HBO, Big Little Lies και έχοντας συμπρωταγωνιστήσει στα «Φανταστικά Ζώα», η Zoe Kravitz πρόκειται να σταθεί δίπλα στον Ρόμπερτ Πάτινσον για τις ανάγκες του νέου Batman.

Η Zoe Kravitz ήταν η επικρατέστερη επιλογή για τον ρόλο, ωστόσο είχε αναφερθεί ότι οι υποχρεώσεις της για άλλη ταινία δεν συμβάδιζαν με τον χρόνο των γυρισμάτων.

Οι παραγωγοί στράφηκαν και στις Ζάζι Μπιτζ (Joker) και Έλα Μπαλίνσκα (Charlie’s Angels) όμως φαίνεται πως στο ενδιάμεσο τα προβλήματα στο πρόγραμμα της Kravitz παρακάμφθηκαν.

Ηθοποιοί που είχε επίσης ακουστεί ότι εξετάζονται για τον ρόλο ήταν οι: Άνα ντε Άρμας (War Dogs), Έιζα Γκονζάλες (Baby Driver) και Βανέσα Κίρμπι (The Crown), ωστόσο οι διευθυντές του κάστινγκ ανακοίνωσαν ότι προσανατολίζονταν περισσότερο σε μαύρη ηθοποιό.

Η Kravitz είναι η 7η κατά σειρά ηθοποιός που θα υποδυθεί την Catwoman – κατά κόσμον Σελίνα Κάιλ – στην οθόνη (και η τρίτη μαύρη ηθοποιός που φορά το κοστούμι του ρόλου):

H Τζούλι Νιούμαρ ήταν η πρώτη που ερμήνευσε τη γοητευτική αντιηρωίδα για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς «Μπάτμαν» (1966).

Την διαδέχτηκαν η Λι Μεριγουέδερ και στην τρίτη σεζόν η Έρθα Κιτ, οποία με τη χαρισματική φωνή της έμοιαζε να βρυχάται πραγματικά σαν γάτα. Η επιλογή της Κιτ ήταν ανατρεπτική για την εποχή δεδομένου ότι ήταν μαύρη – το ταλέντο και το άστρο της ωστόσο την κατέστησαν ιδανική επιλογή για τον ρόλο:

Το 1992 η Μισέλ Φάιφερ έδωσε μια ανατριχιαστική ερμηνεία και φώτισε τη διχασμένη προσωπικότητα της Σελίνα Κάιλ, καταφέρνοντας να αποτυπωθεί στην κοινή συνείδηση ως η απόλυτη ενσάρκωση της ηρωίδας.

Ακολούθησε η Χάλι Μπέρι στην ταινία «Catwoman» (2004) το σενάριο της οποίας (και το κοστούμι) δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τη σκυτάλη το 2012 πήρε η Αν Χάθαγουει που έπαιξε το έτερον ήμισυ του Μπάτμαν στην αριστουργηματική τριλογία του Κρίστοφερ Νόλαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Zoe Kravitz έχει υποδυθεί την Catwoman μία φορά ακόμη, το 2017 στην ταινία κινουμένων σχεδίων «The Lego Batman Movie».

Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα το καλοκαίρι ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα αναλάβει τον ρόλο του Μπρους Γουέιν / Batman αμέσως μετά τους Μπεν Άφλεκ, Κρίστιαν Μπέιλ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Βαλ Κίλμερ, Μάικλ Κίτον και Άνταμ Γουέστ.

Η απόφαση να υποδυθεί ο Πάτινσον τον Σκοτεινό Ιππότη έχει διχάσει τους φαν, ωστόσο μετά την επιλογή της Kravitz, φαίνεται ότι ο σκηνοθέτης Ματ Ριβς στοχεύει σε μια νέα φρέσκια εκδοχή των ηρώων.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηθοποιός Τζόνα Χιλ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τον ρόλο ενός κακού (πιθανότατα τον Riddler, που είχε παίξει το 1995 ο Τζιμ Κάρεϊ). Τέλος ο Τζέφρι Ράιτ φημολογείται για τον ρόλο του επιθεωρητή Γκόρντον.

Τα γυρίσματα της ταινίας «The Batman» πρόκειται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2020, ενώ αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Ιουνίου του 2021.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ