Εθνική Ελλάδας: Πορωτική ομιλία από Φαν’τ Σιπ. “Παίζετε για την φανέλα”


Ο Τζον Φαν”τ Σιπ εμφάνισε κόντρα στη Βοσνία μία από τις κορυφαίες ομάδες της Εθνικής Ελλάδας των τελευταίων ετών και φαίνεται ότι το κατάφερε μέσα και από την… πόρωση των νεαρών παικτών του.

Η Εθνική Ελλάδας επέστρεψε στις νίκες μετά από καιρό και μάλιστα με εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη, η οποία «καιγόταν» για τη νίκη στα προκριματικά του Euro 2020.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σιπ έχει κερδίσει τη μερίδα του λέοντος στα αποθεωτικά σχόλια για τη μεταμόρφωση της ομάδας στο γήπεδο, επιλέγοντας και πολλούς νέους παίκτες στην ενδεκάδα.

Ο Ολλανδός φρόντισε να τους πορώσει μάλιστα πριν τον αγώνα, δείχνοντας και το σκεπτικό του για την ομάδα. «Παίζετε για την φανέλα και το εθνόσημο και όχι για να αγοράσετε νέο σπίτι ή για ένα νέο συμβόλαιο! Αυτό πρέπει να το καταλάβετε. Να το βάλετε καλά στο μυαλό σας», φέρεται να τους είπε ο Φαν’τ Σιπ, ο οποίος τους αποθέωσε και μετά το τέλος της αναμέτρησης.Η ομιλία μετά τον αγώνα

«Πάνω απ’ όλους και απ’ όλα είναι η Εθνική. Η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους μας. Εδώ έρχεστε για την Εθνική και για τίποτε άλλο. Κάναμε μία καλή προσπάθεια και επιβραβευτήκαμε με μία νίκη, όμως δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. Είμαστε στην αρχή. Χαμηλά το κεφάλι και να θυμάστε. Παίζετε για το εθνόσημο στην φανέλα. Παίζετε για την Εθνική και για τίποτε άλλο».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ