Νίκος Οικονομόπουλος: «Δεν ανέχομαι το ψέμα, δεν το αντέχω. Είμαι προβληματικός με αυτό»


Δυό μέρες πριν την πρεμιέρα του ο Νίκος Οικονομόπουλος μας υποδέχτηκε στο επαγγελματικό του σπίτι και μας μίλησε για όλα.

Πιο επικοινωνιακός από ποτέ ο αγαπημένος τραγουδιστής σε μια συνέντευξη τύπου για την έναρξη των εμφανίσεών του στο εντελώς ανακαινισμένο Κέντρο Αθηνών, μίλησε στις κάμερες αλλά και στους δημοσιογράφους των sites απαντώντας ότι ερώτηση κι αν του τέθηκε.
Με το νέο του τραγούδι «Καθημερινά» να σκίζει στα airplay και συνεχίζοντας για τρίτη χρονιά την πολύ επιτυχημένη συνεργασία του με τον επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκο, ο Νίκος Οικονομόπουλος δείχνει στα καλύτερά του.

-Τρίτη χρονιά στο «Κέντρο Αθηνών». Συνηθίζεις να μένεις «πιστός» στις συνεργασίες σου. Είναι πολιτική αυτό ή άποψη;

«Είναι και πολιτική και άποψη. Πλάκα κάνω… Κάθε κύκλος πρέπει να κλείνει και δεν νομίζω ότι ένας κύκλος σε μια συνεργασία κλείνει με μια σεζόν όταν έχει να κάνει με το τραγούδι. Αν το μαγαζί και οι άνθρωποι που συνεργάζεσαι είναι σωστοί δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγεις ή να «πουλήσεις» αυτή την επιχείρηση για κάτι ίσως λίγο περισσότερο»

-Υπήρξαν στιγμές που βαρέθηκες, που ένιωθες να κλείνουν οι κύκλοι γύρω σου και όμως παρέμεινες, όχι μόνο επαγγελματικά…

«Γενικά στη ζωή μου, ναι, φυσικά. Προς Θεού, ποιος δεν το έχει ζήσει;».

-Τι μπορεί να σε κάνει να κλείσεις ένα κύκλο εσύ. Να πεις, τέλος…

«Όταν δεν τηρείται η συμφωνία μας. Γενικά με τους ανθρώπους το μόνο θέμα που έχω είναι το ψέμα. Δεν ανέχομαι το ψέμα, δεν το αντέχω. Είμαι προβληματικός με αυτό σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν το μπορώ και δεν λέω ποτέ ψέματα. Το ποτέ είναι σχετικό βέβαια γιατί καμιά φορά λέμε και ψέματα που είναι αθώα. Ε, τέτοια μπορώ να πω. Σέβομαι πολύ όμως τους ανθρώπους, τη δουλειά μου και τον κόσμο. Πάντα. Και δεν μου αρέσει και η ίντριγκα καθόλου».

-Έχεις νιώσει ίντριγκες και κόντρες και ανταγωνισμούς όλα αυτά τα χρόνια;

«Σε όλες τις δουλειές συμβαίνουν αυτά. Το θέμα είναι πως εσύ θα το διαχειριστείς. Γιατί όταν συμβαίνει κάτι στη ζωή μας εμείς θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε, δεν θα βάλουμε κάποιον να το κάνει για εμάς. Ότι κάνουμε το κάνουμε μόνοι μας».

-Έχεις κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία;

«Βεβαίως. Πρώτα από όλα έχω κάνει με το μυαλό μου. Σκέφτομαι πάρα πολύ από μικρή ηλικία και έχω πάει και σε ψυχολόγο κατά διαστήματα. Δεν είναι κακό. Κάνω κατά διαστήματα. Ξεκινάω και σταματάω γιατί όλο αυτό έχει να κάνει με το πως νιώθω εγώ. Γιατί δεν το κάνεις γιατί κάποιος στο είπε ή έτσι πρέπει, το κάνεις γιατί εσύ το θες, εσύ το χρειάζεσαι».

-Γιατί ακόμα και σήμερα δεν νιώθεις άνετα με τις κάμερες; Που είσαι ένα πρόσωπο που ξεκίνησε και από talent show με κάμερες παντού…

«Εκεί να δεις τι τράβηξα, ειδικά την πρώτη μέρα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν ξέρω. Με πιάνει ένας φόβος ότι κάτι κακό θα συμβεί. Με φοβίζει ότι μπορεί να πεις κάτι και να μην το διατυπώσεις σωστά και να παρεξηγηθείς να ακουστεί προς τα έξω πολύ άσχημα. Και πολλές φορές με το μοντάζ αλλοιώνονται και πολλά πράγματα. Γι’ αυτό και τις λίγες φορές που εμφανίζομαι στην τηλεόραση ζητάω να είναι live. Για να προφυλάξω τον εαυτό μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτός είμαι. Δεν μου αρέσει να μιλάω στις κάμερες. Δεν την βρίσκω με αυτό. Όχι δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι πίσω από τις κάμερες, αλίμονο. Δεν μου βγαίνει όμως εύκολα».

-Έχεις απασχολήσει τη δημοσιότητα και με την προσωπική σου ζωή αφού έχει τύχει κάποιες από τις σχέσεις της ζωής σου να είναι επίσης γνωστές. Σε ενοχλεί αυτό;

«Όχι, γιατί να με ενοχλήσει. Άμα έχεις μια σχέση και βγεις μαζί της και σε τραβήξει μια κάμερα ή μια φωτογραφική μηχανή τι θα πεις; Γιατί με τράβηξες; Θα με ενοχλήσει μόνο αν μπουν μέσα στο σπίτι μου».

– Συνεργασίες γιατί δεν κάνεις; Τα τελευταία χρόνια ηγείσαι σχημάτων σε μια εποχή που η κρίση έχει κάνει τα «σχήματα» να περιλαμβάνουν πολλά «ισχυρά» ονόματα μαζί. Αν σου θέσει κάποιος επιχειρηματίας βέτο τι θα κάνεις;

«Δεν μου έχει θέσει κανείς μέχρι στιγμής βέτο και είναι κάτι που δεν θα δεχόμουν. Το βέτο εννοώ… Έχω κάνει συνεργασίες στο παρελθόν. Κι έχω περάσει και πολύ καλά. Τώρα είμαι σε μια άλλη φάση της ζωής μου».

-Έχεις συνεχή και ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια. Ποιο είναι το «ταβάνι» για σένα;

«Δεν υπάρχει «ταβάνι». Θέλω να μπορώ να διατηρήσω αυτό που ονειρεύτηκα να κάνω. Το πόσο θα κρατήσει δεν μπορώ να το προεξοφλήσω, εύχομαι να κρατήσει πολύ».

-Έχεις ζηλέψει τραγούδια άλλων καλλιτεχνών;

«Πολλά. Μη μου ζητήσετε να σας πω κάποιο συγκεκριμένο γιατί κατά διαστήματα «κολλάω» με κάποιο και μετά με κάποιο άλλο».

-Εξακολουθεί να σε συγκινεί ο κόσμος;

«Πάρα πολύ. Μα τι άλλο θέλω εγώ από τη δουλειά μου; Η αγάπη του κόσμου είναι αυτή που με τροφοδοτεί».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ