Adele: Η μεγάλη αλλαγή μετά το διαζύγιο – To χάσιμο κιλών και η διατροφή (photos)

Το διαζύγιο της Adele μάλλον της έκανε καλό.

Η Adele μεγάλωσε στην εργατική τάξη του Λονδί­νου, με την ανύπαντρη μητέρα της, Penny. Αν και νικήτρια βραβείων Grammy επί δεκαπέντε συνεχό­μενες φορές, έχει επιλέξει να μην εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας, ακολουθώντας μια πιο μοναχική ζωή, μια στάση που διατηρούσε από την αρχή της καριέρας της. Μόλις ήρθε στη ζωή ο γιος της, Angelo, η τραγουδίστρια έκανε μια πολυετή παύση, ώστε να επικεντρωθεί στην οικογένεια της.

Στο παρελθόν, μάλιστα, είχε μιλήσει στο Vanity Fair για τον αγώνα που είχε δώσει, καθώς ύστερα από τη γέννηση του γιου της είχε επιλόχεια κατάθλιψη.

«Με τρόμαξε. Δεν μίλησα σε κανέναν για αυτό. Ήμουν πολύ απρόθυμη» είχε δηλώσει εκείνη την περίοδο.

Adele

Το 2015, είπε στον Elvis Duran του I Heart Radio:

«Δεν καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα παιδί μέχρι να το αποκτήσεις. Η ζωή μου πλέον περιστρέφεται γύρω από τον γιο μου, ενώ πριν περιστρεφόταν γύρω από μένα».

Ανθρωπος που γνώριζε το πρώην ζευγάρι είπε πως «Η σχέση της Adele και του Simon δεν ήταν ποτέ παραδοσιακή» και συνέχισε: «Οραματιζόταν το μέλ­λον της με τον Konecki, τον οποίο, μάλιστα, είχε πε­ριγράψει έναν «σίγουρο» και «τέλειο» άντρα. Τελικά, τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα είχε σχεδιάσει». Κοινοί τους φίλοι υποστηρίζουν ότι οι πρώην σύζυγοι είναι αποφασισμένοι να είναι αγαπημένοι, καθώς έχουν έναν κοινό στόχο: Το καλό του παιδιού τους.

«Μεγαλώνουν τον Angelo με αγάπη, ζεστασιά και πραγματικό σεβασμό ο ένας για τον άλλο» αναφέρει άλλη πηγή από τον χώρο της μουσικής. «Η Adele και ο Simon είναι πρόθυμοι να παραμείνουν κοντά και αγαπημένοι για χάρη του παιδιού τους».

Ζώντας πλέον ως χωρισμένη μαμά, η Adele μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ της γενέτειρας της, στο Ηνωμένο Βασίλειο, και του σπιτιού της στο Λος «Αντζελες.

«Ζει μια σπουδαία ζωή με τον Angelo.»Οταν μιλάει για τον γιο της, είναι προφανές ότι λατρεύει τον ρόλο της μαμάς. Επίσης, κάνει πιο σωστές και υγιείς επιλογές για το καλό του Αngelo» εξηγεί άνθρωπος που βρί­σκεται κοντά στην τραγουδίστρια.

Παρακολουθώ­ντας το βρετανικό καλοκαιρινό φεστιβάλ στο Hyde Park στο Λονδίνο, τον περασμένο Ιούλιο, η τραγουδίστρια εμφα­νίστηκε φανερά πιο αδύνατη σε σχέση με το παρελθόν. Όντως, οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν πως γυμνάζεται εντατικά με προσωπικό γυμναστή τους τελευταίους μήνες, ενώ παρακολουθεί επίσης και μαθήματα pilates.

«Το σημαντικό για εκείνη δεν είναι να χάσει βάρος, θέλει, όμως, να παραμείνει υγιής για χάρη του γιου της. Η γυμναστική είναι μια πρόκληση για εκείνη και, παρόλο που στην αρχή τα πράγματα δεν ήταν και τόσο εύκολα, πλέον έχει συ­ντονιστεί με αυτή τη νέα ρουτίνα της άθλησης, που «κολλάει» και με τον νέο τρόπο ζωής της. Η Adele προσέχει, επίσης, τη διατροφή της και δείχνει να έχει πάρει στα σοβαρά το θέμα της γυμναστικής και της διατροφής. Βλέπει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη βελτί­ωση του εαυτού της και πραγματικά το απολαμβάνει» επισημαίνει πρόσωπο από το περιβάλλον της.

Adele

Πέρα από τη ζωή της ως μητέρα, αλλά και την ουσιαστική στροφή στη γυμναστική και τη σωστή διατροφή, τους τελευταίους μήνες έχει καθιερώσει το «Sunday Funday» με τον καλό της φίλο Drake. Συχνά διορ­γανώνει πάρτι με φαγητό.

«Είναι άψογη οικοδέ­σποινα. Ζεστή, με όρεξη να φροντίσει τους καλεσμένους της» λέει χαρακτηριστικά βρετανική πηγή της μουσικής βιομηχανίας. Η προσδοκία για το επόμενο άλμπουμ της είναι μεγάλη και πολλές πηγές επιβεβαιώνουν ότι δουλεύει αρκετά σκληρά στο στούντιο, ενώ διοχετεύει τα συναισθήματα της στην τέχνη της. Φαίνεται ότι κάτι ετοιμάζει για φέ­τος» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της. Οσον αφορά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε έγραψε στα social media.

«Είναι ό,τι πιο σημαντικό να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου. Συνειδητοποίησα ότι είναι κάτι παραπάνω από αρκετό».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here