Θρίλερ με το αεροπλάνο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον

Σε διπλή προσπάθεια προσγείωσης στο Ισλαμαμπάντ αναγκάστηκε να προχώρησε το αεροπλάνο της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας που μετέφερε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον λόγω της έντονης καταιγίδας που επικρατούσε στην περιοχή.

Το αεροσκάφος που μετέφερε το πριγκιπικό ζεύγος αναγκάστηκε να επιστρέψει τελικά στη Λαχόρ. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δήλωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του ήταν καλά στην υγεία τους.

Ο πρίγκιπας της Μεγάλης Βρετανίας και η σύζυγός του βρίσκονται στο Πακιστάν για 4η συνεχόμενη μέρα, προκειμένου να παρευρεθούν στις – προσεκτικά οργανωμένες εκδηλώσεις- στη χώρα, με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ Βρετανίας και Πακιστάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη βασιλική περιοδεία στην χώρα από το 2006, λόγω των προβλημάτων ασφαλείας που επικρατούσαν 13 χρόνια πριν. Ωστόσο, οι διπλωμάτες επισημαίνουν το γεγονός ότι η British Airways διαθέτει ξανά πτήσεις για το Ισλαμαμπάντ. Μάλιστα ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν – ο οποίος έχει καταγωγή από το Πακιστάν επισκέφθηκε τη χώρα τον Δεκέμβριο του 2017.

Το ζευγάρι υποδέχτηκαν Πακιστανοί αξιωματούχοι στην αεροπορική βάση του Νουρ Χαν την Δευτέρα. Την δεύτερη μέρα, το πριγκιπικό ζευγάρι παρευρέθηκε σε μια σειρά υποχρεώσεων στο κέντρο της πόλης ενώ επισκέφτηκαν και σχολείο στην πρωτεύουσα, όπου μίλησαν με τα παιδιά και τους καθηγητές και έβγαλαν και αναμνηστική φωτογραφία.

Στη συνέχεια ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον επισκέφτηκαν το Εθνικό Πάρκο, Margalla Hills, όπου συνάντησαν παιδιά από 3 σχολεία που εργάζονται σε έργα που θα βοηθήσουν το Πακιστάν να επιτύχει τους στόχους ανάπτυξης. Αργότερα μέσα στην ημέρα, συνάντησαν και τον πρωθυπουργό της χώρας, Ίμραν Χαν, στην κατοικία του. Ο Χαν ήταν φίλος με την μητέρα του Γουίλιαμ, την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here