Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο: Ιταλικά “πολυβόλα”… άλωσαν το ΟΑΚΑ. – videos


Η Αρμάνι Μιλάνο «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 79-78, όντας «καυτή» από την περιφέρεια με 14 εύστοχα τρίποντα, την ώρα που ο Παναθηναϊκός είχε 3/20 με τον Καλάθη να είναι ο μόνος εύστοχος για το Τριφύλλι.

Με τον Τόμας σε τραγική βραδιά και τον Φριντέτ άστοχο, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να «παλέψει» μέχρι τέλους το ματς κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, χάρη στον εκπληκτικό Γουάιλι, τη βοήθεια του Μήτογλου και τον φανταστικό Καλάθη.

Οι Ιταλοί όμως δεν σταμάτησαν να «πυροβολούν» ποτέ από μακριά και έτσι παρά το one man show του αρχηγού του Τριφυλλιού στο τέλος, η ομάδα του Αργύρη Πεοδυλάκη γνώρισε δεύτερη σερί ήττα στον πόντο με 79-78. Από ήρωας μοιραίος έγινε ο Καλάθης, καθώς έδωσε βολές στην τελευταία άμυνα και έχασε ξανά το σουτ του αγώνα στην επίθεση. Το παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ματς «χτυπώντας» μέσα στη ρακέτα την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά οι Ιταλοί αντέδρασαν με τον Σκόλα να «τραβάει» έξω τον Παπαγιάννη και να ευστοχεί από το τρίποντο, δίνοντας προβάδισμα 10-15 στην ομάδα του. Ο Πεδουλάκης έριξε έτσι τον Γουάλι στο παρκέ και αυτός ανταποκρίθηκε πλήρως, έχοντας 4 πόντους, 3 επιθετικά ριμπάουντ και μία τάπα μόλις σε 2 λεπτά. Με τον Ρολ να βρίσκει όμως ρυθμό, οι Ιταλοί έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι 25-20.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι «πράσινοι» συνέχισαν να «πιέζουν» το επιθετικό ριμπάουντ και κέρδισαν πολλές δεύτερες επιθέσεις, αντιμετωπίζοντας έτσι και την αστοχία από το τρίποντο που έφθασε μέχρι και το 0/9. Η Αρμάνι όμως ήταν πιο εύστοχη πίσω από τα 6 και 75 μ. και με τον Σκόλα να μην έχει αντίπαλο βρέθηκε ξανά μπροστά στο σκορ. Ένα απίθανο buzzer beater τρίποντο του Καλάθι όμως, το πρώτο στο ματς για το Τριφύλλι, διαμόρφωσε το 38-38 του ημιχρόνου για τις δύο ομάδες.

Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στην τρίτη περίοδο, με τον Γουάιλι να κάνει «πάρτι» στη ρακέτα και τον Φριντέτ να βρίσκει ρυθμό, αλλά τον Παναθηναϊκό να είναι άστοχος από μακριά σε αντίθεση από την Αρμάνι, η οποία έφθασε τα 11 εύστοχα τρίποντα και προηγήθηκε 57-61 στο 30′.

Το ματς κρίθηκε έτσι στην τελευταία περίοδο. Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα «ξέσπασμα» με τον εκπληκτικό Γουάιλι, αλλά η Αρμάνι έκανε 9-0 σερί με τρία τρίποντα και μπήκε ξανά στο ματς. Ο Καλάθης κράτησε τους «πράσινους» στα τελευταία λεπτά με συνεχόμενα

Περισσότερα σε λίγο…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ