Ερντογάν απαντά στον Τραμπ. “Κύριε πρόεδρε…”


Μέσω Twitter, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απαντά στον Ντόναλντ Τραμπ και τονίζει πως η κοινή προσπάθεια με τις ΗΠΑ στη Συρία θα προάγει την ειρήνη.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με ανάρτηση στο twitter απάντησε στο… πανηγυρικό tweet του Ντόναλντ Τραμπ! Τραμπ – Ερντογάν: Ξέρουν… έστω οι ίδιοι τι συμφώνησαν;

Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε πως είναι πεπεισμένος πως οι κοινές προσπάθειες με τις ΗΠΑ θα προάγουν την ειρήνη και τη σταθερότητα μετά τη συμφωνία Άγκυρας και Ουάσινγκτον για παύση της τουρκικής στρατιωτικής επίθεσης στη βορειοανατολική Συρία.

«Κύριε πρόεδρε, πολλές περισσότερες ζωές θα σωθούν όταν νικήσουμε την τρομοκρατία, που είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της ανθρωπότητας«, δήλωσε ο Ερντογάν.

Απαντώντας σε μια ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος χαιρέτισε την επίτευξη συμφωνίας εκεχειρίας, μιλώντας για «σπουδαία νέα».

«Είμαι πεπεισμένος πως αυτή η κοινή προσπάθεια θα προάγει την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή μας», πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Πάντως, στα… ιδιαίτερα και «πιπεράτα» σχόλια του Τραμπ, ο Ερντογάν δεν απάντησε τίποτα.

Δείτε το tweet του «σουλτάνου»

Φωτογραφίες: Reuters.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ