Ελ. Ράντου για Παπακωνσταντίνου: «Λες να χώρισα και να μην το ξέρω;»


Η Ελένη Ράντου μίλησε για τη σχέση της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Για δεύτερη χρονιά παρουσιάζει το «Τζασμίν», το οποίο το κοινό έχει αγκαλιάσει κι εκείνη είναι ενθουσιασμένη γι» αυτό. Ακόμη, αναφέρθηκε στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και εξομολογήθηκε όσα ξεχωρίζει κι αγαπά σ» αυτόν.

Παίζετε μέχρι Ιανουάριο στο «Διάνα» και με­τά ανηφορίζετε στη Θεσσαλονίκη;

Ναι, στο «Ράδιο Σίτυ» για να μπορούν να δουν την παράσταση μας και οι εκεί θεατρόφιλοι. Ηθελα πολύ καιρό να ανέβω στη Θεσσαλονί­κη, αλλά δεν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋπο­θέσεις που ήρθαν τώρα, γι» αυτό και θα ανη­φορίσουμε εκεί με μεγάλη χαρά, αφήνοντας εδώ τον Βασίλη.

Μετά το δυνατό «9 με 5»νέο χτύπημα του Παπακωνσταντίνου με εσένα σκηνοθέτιδα!

Μια επίβλεψη, μωρέ, θα έχω σε μια δουλειά που ετοιμάζει με τον άξιο Οδυσσέα Ιωάννου και με νέους ηθοποιούς. Εσπασαν ταμεία με την προηγούμενη δουλειά που αγαπήθηκε πολύ και φτιάχνεται και πάλι κάτι ξεχωριστό και ενδιαφέρον. Δεν μπορώ να σου πω ακό­μα λεπτομέρειες γιατί γίνονται μαγειρέματα…

Πες μου τότε τι αγαπάς στον Βασίλη και τι δεν αντέχεις σε αυτόν…

Τις γκρίνιες του! Μετά από τόσα χρόνια έχω αγαπήσει αυτά που με ενοχλούσαν στην αρ­χή και ανάμεσα σε αυτά είναι η γκρίνια του.

Είναι πολλά τα χρόνια που είστε μαζί…

Γύρω στα 25. Μια ολόκληρη ζωή! Ξέρεις τα πά­ντα για τον άλλο μετά από τόσα χρόνια. Να, τώ­ρα που θα συνεργαστούμε, ξέρω πως θα σκο­τωνόμαστε (σ.σ.: γελάει)! «Ελα στην ώρα σου, συγκεντρώσου κ.λ.π». Εχω να ζήσω Γολγοθά! Ξέ­ρεις οι μουσικοί δεν έχουν την πειθαρχία που υπάρχει στο θέατρο. Ολη τους η έμπνευση εί­ναι η μη πειθαρχία. Κι αυτό όταν έχεις να το α­ντιμετωπίσεις σε μια ομάδα τραγουδιστών-ηθοποιών, όπως αυτή που στήνεται, είναι… να μη σου τύχει (σ.σ.: γελάει)! Πλάκα κάνω. Με κεντρίζει να συντονίζω διαφορετικούς καλλιτέ­χνες. Μου κινεί το ενδιαφέρον αυτό και με ε­μπνέει πολύ.

Πηγή: Real


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ