Καινούργιου: Η σύγκριση με τη Μενεγάκη και η δήλωσή της για την τηλεθέαση, που θα συζητηθεί!


Η Κατερίνα Καινούργιου φέτος είναι στα πάνω της! Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε» στο Open σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης!

Η εκπομπή της «Ευτυχείτε» έχει εκτοξευθεί στους πίνακες τηλεθέασης, αποδεικνύοντας πως η σκληρή δουλειά φέρνουν την επιτυχία.

Η Κατερίνα Καινούργιου σε συνέντευξή της μίλησε μεταξύ άλλων για την τηλεθέαση αλλά και τη σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη!

Τα νούμερα τηλεθέασης

Πάμε εξαιρετικά, παρόλο που είμαστε στην πιο ανταγωνιστική ζώνη. Υπάρχουν μέρες που κλείνουμε πρώτοι και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί απέναντί μας έχουμε έναν τηλεοπτικό σταθμό με εμπειρία 30 χρόνων. Εμείς είμαστε ένα κανάλι που μόλις ξεκίνησε και τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, γεγονός που κάνει το επίτευγμά μας ακόμα μεγαλύτερο. Θέλω να συνεχίσει να πηγαίνει έτσι η εκπομπή. Είμαι άνθρωπος που βάζει στόχους και προσπαθώ πάντα να τους πετυχαίνω. Θα ήθελα να τελειώσουμε πρώτοι. Και δεν το λέω με έπαρση. Οποιοσδήποτε κάνει μια δουλειά που του αρέσει και βάζει την ψυχή του επιθυμεί να βγει νικητής.

Η σύγκριση με τη Μενεγάκη

Θεωρώ άδικη αυτήν τη σύγκριση. Σίγουρα η Ελένη είναι πάρα πολλά χρόνια σε αυτόν το χώρο, έχει δημιουργήσει δική της σχολή και έχει δοκιμάσει πάρα πολλά πράγματα. Στην τηλεόραση μπορεί να υπάρχουν και καινούργιες, πρωτότυπες ιδέες, σε γενικές γραμμές όμως τα πράγματα ανακυκλώνονται. Πολύ πιθανό κάποια να μοιάζουν. Τόσοι άνθρωποι έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια από την Ελένη, ε, κάποια στιγμή –και βάσει πιθανοτήτων– λογικό ήταν ότι θα συνεργαζόμουν με ορισμένους από αυτούς. Άλλοι πάλι που είναι στην ομάδα μου δεν έχουν βρεθεί ποτέ στο πλατό της Ελένης. Δεν προσπαθούμε να κάνουμε ένα «τύπου Μενεγάκη» πρωινό, αλλά κάτι καθαρά δικό μας.

Πηγή: περιοδικό Celebrity


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ