«Καίγεται» ο Λίβανος από διαδηλώσεις και συγκρούσεις – Ταξιδιωτική οδηγία από το Κουβέιτ

«Καίγεται» από διαδηλώσεις και συγκρούσεις ο Λίβανος και η ανησυχία είναι έκδηλη. Το Κουβέιτ εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία καλώντας τους πολίτες να αναβάλουν την επίσκεψή τους, ενώ συστάσεις έκανε και η Αίγυπτος.

Συγκεκριμένα η πρεσβεία του Κουβέιτ στον Λίβανο κάλεσε τους πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν τη χώρα αυτή να αναβάλουν το ταξίδι τους λόγω των διαδηλώσεων και των ταραχών εκεί.

«Η πρεσβεία καλεί επίσης τους πολίτες που βρίσκονται στον Λίβανο να λάβουν τη μέγιστη προσοχή και να μείνουν μακριά από πλήθη και διαδηλωτές», ανέφερε σε τουίτ της η πρεσβεία.

Διαδηλωτές από όλο τον Λίβανο απέκλεισαν δρόμους καίγοντας λάστιχα αυτοκινήτων και χιλιάδες πραγματοποίησαν πορεία στη Βηρυτό καλώντας την κυβέρνηση να παραιτηθεί λόγω της οικονομικής κρίσης.

Εξάλλου, όπως μεταδίδει το αιγυπτιακό πρακτορείο ειδήσεων MENA, η πρεσβεία της Αιγύπτου στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, τη Βηρυτό, κάλεσε τους πολίτες της στη χώρα να αποφεύγουν τις περιοχές όπου πραγματοποιούνται διαδηλώσεις.

«Η πρεσβεία καλεί όλους τους Αιγύπτιους πολίτες που βρίσκονται στον Λίβανο να αποφεύγουν τις περιοχές συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων, να είναι προσεκτικοί στις κινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των λιβανικών αρχών», μετέδωσε το MENA.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ