Χαρίτσης: Ειρωνεία του Politico για Μητσοτάκη και Συμφωνία των Πρεσπών


«Σήμερα, η ευρωπαϊκή έκδοση του Politico σχολιάζει, με λανθάνουσα ειρωνεία, την εντυπωσιακή αλλαγή θέσης του κυρίου Μητσοτάκη έναντι της ενταξιακής πορείας της Βόρειας Μακεδονίας. Καμία έκπληξη», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης.

«Ίσως τελικά ο κύριος Μητσοτάκης έχει αρχίσει να εμπνέεται από τον Μαρξ. Όχι από τον Καρλ, αλλά από τον Γκράουτσο και τη μνημειώδη φράση του «αυτές είναι οι αρχές μου, αλλά αν δεν σας αρέσουν έχω άλλες»,  συνεχίζει ο Αλέξης Χαρίτσης, σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Ο κύριος Μητσοτάκης κάθε φορά που βγαίνει από τα σύνορα της χώρας αφήνει στην ντουλάπα του τη στολή του μακεδονομάχου και τις λαϊκιστικές υποσχέσεις για την επίλυση του προσφυγικού από το «επιτελικό» κράτος της Νέας Δημοκρατίας.

Ίσως τελικά ο κύριος Μητσοτάκης έχει αρχίσει να εμπνέεται από τον Μαρξ. Όχι από τον Καρλ, αλλά από τον Γκράουτσο και τη μνημειώδη φράση του «αυτές είναι οι αρχές μου, αλλά αν δεν σας αρέσουν έχω άλλες», τονίζει με νόημα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το δημοσίευμα του Politico την Παρασκευή (18.10.2019).

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Αλέξης Χαρίτσης:

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ