Ολυμπιακός – Ζενίτ LIVE: Να συνεχίσει… ανοδικά στην Euroleague


Τη δεύτερη νίκη του στη φετινή Euroleague θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός.
Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη Ζενίτ στο ΣΕΦ, για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης.
Η ομάδα του Κεμζούρα θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε με τη Βαλένθια και να… σβήσει για τα καλά την ήττα της πρεμιέρας από τη Βιλερμπάν

Να δώσει… συνέχεια στην καλή εικόνα που παρουσίασε κόντρα στη Βαλένθια θέλει ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται την Ζενίτ στο ΣΕΦ, σε ματς για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να κάνει το 2/2 στο ΣΕΦ, μετά την εκτός έδρας ήττα του στην έδρα της Βιλερμπάν στην πρεμιέρα και να αλλάξει εντελώς την ψυχολογία του ενόψει της συνέχειας της Euroleague.

Η Ζενίτ είναι πρωτάρα μεν στη διοργάνωση αλλά έχει πολλούς καλούς και έμπειρους παίκτες, με πιο γνωστό τον Αγιόν, αλλά προέρχεται από δύο βαριές ήττες από Άλμπα και Μπαρτσελόνα.

Ο Ζοάν Πλάθα, που εμφανίζεται να είναι υπό αμφισβήτηση, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Ζούμπκοφ, ωστόσο θα έχει διαθέσιμους τους Αγιόν και Χβοστόφ που προέρχονται από τραυματισμούς.

Παρακολουθήστε Live από το NewsIt.gr την εξέλιξη του αγώνα

 

Ο Κεστούτις Κεμζούρα, που αντιμετωπίζει την ομάδα με την οποία κατέκτησε το 2005 το FIBA Europe Cup ως βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο) και Σέρτζιο Σίλβα (Πορτογαλία).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ