«Ντου» της ΕΛ.ΑΣ. σε συνδέσμους οπαδών στη Θεσσαλονίκη – «Στήνονται ραντεβού»

Τσεκούρια, ρόπαλα και σιδερόβεργες βρέθηκαν σε συνδέσμους οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη, κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικού ελέγχου που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Οι σύνδεσμοι αυτοί ήταν στην περιοχή του Χαριλάου και της Τούμπας, ενώ κατά την αστυνομική επιχείρηση προσήχθησαν έντεκα άτομα, με τον έναν οπαδό να συλλαμβάνεται.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., από τον σύνδεσμο της Χαριλάου κατασχέθηκαν 16 σιδερένιες βέργες, 11 τσεκούρια, 17 ρόπαλα, 4 εργαλεία χειρός, 30 βεγγαλικά/καπνογόνα, μία μονάδα υπολογιστή και καταγραφικό, πανό, φανέλες και κασκόλ, που έφεραν διακριτικά διαφόρων ομάδων.

Κατά την ίδια ανακοίνωση, από τον σύνδεσμο της Τούμπας, κατασχέθηκαν δύο βεγγαλικά, ένα στειλιάρι και πανό άλλης ομάδας. Σημειώνεται ότι από την εν λόγω επιχείρηση έγιναν όλες οι προσαγωγές, καθώς στον άλλο σύνδεσμο δεν υπήρχαν εκείνη την ώρα άτομα.

Σοκ προκαλεί η κυνική ομολογία οπαδού που κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. «Ραντεβού κλείνουν και χρησιμοποιούν αυτά (τα αντικείμενα). Οπαδοί με οπαδούς. Περιμένουν πέσιμο από τον άλλο σύνδεσμο. Και για άμυνά τους έχουν ρόπαλα, τσεκούρια, οτιδήποτε…», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Alpha.

«Πάνε τα παλικάρια που κάποτε είχαμε τα μπράτσα και τα χέρια. Τώρα, βγάζουν… τσεκούρια. Αν βγάλει τσεκούρια ένας σύνδεσμος, σημαίνει ότι είναι αδύναμος», επισήμανε.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ