Mελίνα Ασλανίδου: «Δεν ξέρω αν θα ήμουν καλή στην παρουσίαση, αλλά δεν το απορρίπτω» (Photos)


Η Μελίνα Ασλανίδου μιλά για τη συμμετοχή της στο «X Factor» του Open, τη συνεργασία της με τους τρεις υπόλοιπους κριτές αλλά και τη Δέσποινα Βανδή, και εξηγεί ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας διαγωνιζόμενος για να κερδίσει το παιχνίδι.

Τηλεοπτική επιστροφή σε τάλεντ σόου έπειτα από αρκετά χρόνια. Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το «ναι» στο «X Factor»;

«Η καινούργια εμπειρία. Επίσης η επαφή μου και πάλι με παιδιά που αγαπούν το τραγούδι και τη μουσική. Μου αρέσει πολύ το «X Factor»

Θα ήθελα να μου περιγράψεις πώς είναι το κλίμα στα γυρίσματα τώρα που έχει περάσει πλέον αρκετός καιρός.
«Αισθάνομαι, σαν πρώτη χημεία και πρώτη επαφή, πως ήταν όλα πολύ ωραία. Οσο γνωριζόμαστε περισσότερο ανακαλύπτουμε καλύτερα ο ένας τα πατήματα του άλλου. Εχουμε επίσης περισσότερο χιούμορ μεταξύ μας, πειράζουμε περισσότερο ο ένας τον άλλον, γελάμε πολύ. Οταν γνωρίζεις καινούργιους ανθρώπους χρειάζεται χρόνος για να εξοικειωθείς μαζί τους. Τώρα νιώθω πολύ καλά και με τους τρεις. Η σχέση έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Είναι πολύ όμορφο όλο αυτό που συμβαίνει στο «X Factor».

Την πρώτη μέρα του γυρίσματος είχες άγχος;
«Δεν είχα το άγχος που είχα στην πρώτη μου εμπειρία παλαιότερα σε κριτική επιτροπή. Είναι βέβαια ένα καινούργιο πρότζεκτ για εμένα. Το «X Factor» θεωρώ ότιείναι διαφορετικό από κάθε άλλο τάλεντ σόου. Ενιωθα την ηρεμία και τη χαρά του καινούργιου που θες να το ανακαλύψεις, να το ζήσεις από την αρχή»

Πού διαφοροποιείται το «X Factor»σε σχέση με τα άλλα τάλεντ σόου;
«Το «X Factor» ψάχνει το «πακέτο». Εστιάζεις στο όλο σύνολο. Αυτή είναι η βασική διαφορά με τα υπόλοιπα.»

Πιστεύεις ότι αυτός είναι ο λόγος που κάνει επιτυχία το πρόγραμμα;
«Αναμφισβήτητα είναι ένα πολύ δυνατό πρότζεκτ που αρέσει στον κόσμο και χαίρομαι που κάνει αυτήν την επιτυχία στο Open. Ηταν ένα στοίχημα για όλους μας και δεν σου κρύβω ότι είχαμε αγωνία πώς θα το υποδεχθεί ο κόσμος. Τελικά το υποδέχθηκε με μια μεγάλη αγκαλιά!»

Θα ήθελα με λίγες λέξεις να μου χαρακτηρίσεις τους συναδέλφους σου. Ξεκινάω με τον Χρήστο Μάστορα.
«Πηγαίος, ευγενής, τζέντλεμαν και κούκλος!».

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος;
«Καυστικός, ρεαλιστής, γήινη προσωπικότητα!».

Και ο Γιώργος Θεοφάνους;
«Μοναδικό και ξεχωριστό ταλέντο, ευφυής, βαθύς γνώστης του «Χ Factor» αλλά και πολλών πραγμάτων στη μουσική. Είναι από τους συνθέτες που άνοιξαν νέους δρόμους στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι».

Ποια είναι τα προσόντα που πιστεύεις πως πρέπει να έχει κάποιος για να κερδίσει το «X-Factor»;
«Καλή φωνή, εκτόπισμα στη σκηνή, λάμψη και αυτοπεποίθηση!».

Εχεις εντοπίσει τον επόμενο «Χ Factor»; Ξεχωρίζεις κάποιον για νικητή;
«Νιώθω ότι είναι πολλά τα παιδιά που έχουν το «X Factor». Ακόμη και από αυτά που αποχώρησαν. Ναι, έχουμε δει παιδιά που έχουν το «πακέτο». Αρκετοί άλλωστε ήδη δουλεύουν. Βέβαια και έχω κάποιους στο μυαλό μου που ξεχωρίζουν, αλλά και ο κόσμος που θα κρίνει έχει και αυτός τα δικά του κριτήρια. Εύχομαι πραγματικά σε όλα τα παιδιά που έχουν τη δύναμη να κυνηγήσουν το όνειρο τους να βρουν τον δρόμο τους και να είναι ευτυχισμένα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα».

Η Δέσποινα Βανδή, έχοντας βέβαια εμπειρία σε επιτροπές, φέτος είναι για πρώτη φορά στην παρουσίαση τάλεντ σόου. Πώς σου φαίνεται η παρουσία της;
«Είναι πάρα πολύ καλή! Από το προηγούμενο παιχνίδι που ήμασταν μαζί ήρθαμε πιο κοντά ως άνθρωποι. Την παρακολουθώ σε ό,τι κάνει, έχω δει και αρκετές παραστάσεις της. Νομίζω πως η Δέσποινα είναι ένα πολύ ικανό κορίτσι. Ενας υπέροχος άνθρωπος. Ευφυέστατη, ταλαντούχα και ως παρουσιάστρια τα πηγαίνει πολύ καλά».

Εσύ θα ήθελες κάποια στιγμή να δοκιμαστείς στην παρουσίαση;
«Πλέον οι εποχές έχουν αλλάξει. Εχουμε φύγει από τη λογική του κάνω κάτι συγκεκριμένο και τέλος. Ειδικά στον χώρο του θεάματος βλέπουμε τους ανθρώπους να κάνουν πολλές δουλειές. Δεν βάζω κανέναν περιορισμό για το τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια. Οπου με οδηγήσει η ζωή και το συναίσθημα μου θα το κάνω. Δεν ξέρω αν θα ήμουν καλή στην παρουσίαση, αλλά δεν το απορρίπτω. Οποια πρόταση και να μου έρθει θα τη σκεφθώ. Ανάλογα και με τη συγκυρία. Δεν εγκλωβίζομαι σε στερεότυπα», είπε στο tv Έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ