Ολυμπιακός – Κόνιαρης: “Κάναμε πολλά αμυντικά λάθη.”


Ο Αντώνης Κόνιαρης εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια του Ολυμπιακού παρά την ήττα από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο ΣΕΦ, υποστηρίζοντας ότι το κακό ξεκίνημα στην άμυνα, έφερε το άσχημο αποτέλεσμα.

Ήταν ίσως το μοναδικό θετικό νέο για τον Ολυμπιακό στο ματς με τη Ζενίτ για την 3η αγωνιστική της Euroleague, όπου πέτυχε και μεγάλα σουτ στο τέλος, βοηθώντας να πάει το ματς στην παράταση.

Ο λόγος για τον Αντώνη Κόνιαρη, ο οποίος μετά το λήξη της αναμέτρησης, εξήγησε την ήττα της ομάδας του, αλλά έδειξε αισιόδοξος στη Euroleague Greece ενόψει των δύσκολων αγώνων στη διοργάνωση. Οι δηλώσεις του Κόνιαρη

«Σίγουρα μπήκαμε με την ίδια διάθεση, με την ίδια ενέργεια που είχαμε κόντρα στην Βαλένθια, για να πετύχουμε πάλι τη νίκη. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο κάναμε αρκετά λάθη αμυντικά. Τα διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, παρ’ όλα αυτά είδαμε πόσο δυνατά έπαιζε η Ζενίτ και έπρεπε να την αντιμετωπίσουμε. Κάποιες φορές δεν το καταφέραμε και νομίζω ότι αυτό ήταν που δεν μας έδωσε τη νίκη».

Για εκείνα που άλλαξαν και ο Ολυμπιακός δεν παρουσιάστηκε στο ίδιο επίπεδο με την προηγούμενη εβδομάδα:
«Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι αμυντικά ήμασταν πάλι πάρα πολύ καλοί, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι. Τους κρατήσαμε πολύ χαμηλά. Όπως είπα στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλύτεροι. Παρ’ όλα αυτά στην επίθεση δεν μπορείς κάθε βδομάδα να βάζεις όλα τα τρίποντα. Το μόνο λάθος που κάναμε πιστεύω ήταν ότι η μπάλα έπρεπε να γυρίσει λίγο παραπάνω, αλλά αυτό δεν έγινε. Ξέρουμε τι κάνουμε λάθος και πρέπει να το δουλέψουμε μέσα στην προπόνηση».

Για την πίστη του για τις δυνατότητες των «ερυθρόλευκων»:
«Σίγουρα. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε και μεγάλες νίκες και εκτός έδρας και πιστεύω ότι κάνουμε πολύ καλή δουλειά μέσα στο γήπεδο και θα φανεί αυτό».

Για την δύσκολη συνέχεια με τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Μπασκόνια και ΤΣΣΚΑ που ακολουθούν:
«Καταρχάς αισιόδοξος πρέπει να είσαι πάντα. Δεν μπορείς να παίζεις και να σκέφτεσαι ότι η ομάδα δεν σκοράρει, δεν κάνει…Παίζεις πάντα για το καλύτερο. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά θα φαίνεται κάθε βδομάδα ποιοι είμαστε. Δηλαδή, αμυντικά πρέπει να μείνουμε σταθεροί όπως είμαστε τώρα και επιθετικά να βελτιώσουμε κάποια μικρά πράγματα που ξέρουμε ποια είναι και θα τα διορθώσουμε πιστεύω».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ