ΑΕΚ: Συγκίνηση για τον Λουκά Μπάρλο. Η ομιλία Μελισσανίδη

Το μνημόσυνο για τα 20 χρόνια από το θάνατο του εμβληματικού ηγέτη της ΑΕΚ, Λουκά Μπάρλου, συγκέντρωσε όλη την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να συγκινεί, μιλώντας για την παρουσία του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο Δίστομο έγινε το μνημόσυνο για τα 20 χρόνια από το θάνατο του Λουκά Μπάρλο, αλλά και σχετική εκδήλωση από τη Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού στο Πνευματικό Κέντρο της περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτής, ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για τον εμβληματικό ηγέτη της ΑΕΚ και συνέδεσε τις προσπάθειές του για το μεγάλωμα της ομάδας, με το νέο γήπεδο που βρίσκεται στα “σκαριά” στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ομιλία Μελισσανίδη

“Χαιρετίζω, τη σημερινή εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Λουκά Μπάρλο και από την πλευρά μου συγχαίρω τη Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ για αυτή την πρωτοβουλία στα είκοσι χρόνια από το θάνατό του και μάλιστα στη γενέτειρα του μεγάλου μας προέδρου.

Για όλους εμάς ο Λουκάς Μπάρλος παραμένει ένα αιώνιο σύμβολο στην ιστορία της αγαπημένης μας ομάδας.

Το έργο του αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας.
Η προσφορά του στην ΑΕΚ είναι μόνιμη πηγή έμπνευσης.
Το όραμά του είναι αυτό που μας καθοδηγεί.

Ο Λουκάς Μπάρλος άνοιξε διάπλατα το δρόμο για μία μεγάλη ΑΕΚ και σε αυτόν τον δρόμο όλοι μας καλούμαστε να βαδίσουμε ακολουθώντας τα χνάρια του.

Τόσο σε επίπεδο αρχών, σε επίπεδο αγωνιστικό αλλά και σε επίπεδο έργων, που σε τελική ανάλυση είναι αυτά που μένουν στην ιστορία.

Πριν από σαράντα χρόνια ήταν αυτός που έβαλε το λίθο της τελευταίας μεγάλης επέκτασης στο γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια με την κατασκευή της περίφημης σκεπαστής εξέδρας. Λίγοι τότε αξιολόγησαν το έργο του, αλλά το όνομά του πέρασε στην ιστορία με χρυσά γράμματα.

Σαράντα χρόνια μετά το έργο του Λουκά Μπάρλου θα τιμάται καθημερινά μέσα στο χώρο στον οποίο μεγαλούργησε, μέσα στο γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο παρεκκλήσι του Οσίου Λουκά, που θα υπάρχει μέσα στην «Αγιά Σοφιά», δίπλα στα αποδυτήρια της ομάδας μας, το κερί της ιστορικής μνήμης και του παντοτινού και έμπρακτου σεβασμού θα είναι πάντα αναμμένο!

Το όραμά του ζωντανεύει και πάλι!

Και δεν πρόκειται να τον ξεχάσουμε ποτέ!”

Χρέος τιμής στον Λουκά Μπάρλο με το μνημόσυνο στο Δίστομο για τα είκοσι χρόνια από τον θάνατό του #aekfc #aekfamily #ourhistory #distomo #loukasbarlos #aek_barlos

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Samstag, 19. Oktober 2019

Εικόνες από την εκδήλωση μνήμης και τιμής που πραγματοποίησε στο Δίστομο η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ για τα…

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Samstag, 19. Oktober 2019

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here