Φωτεινή Αθερίδου: Θα λιώσετε! Ο νεογέννητος γιος της κοιμάται στην αγκαλιά της μαμάς της!

Μπορεί να είδατε τον μπαμπά της Φωτεινής Αθερίδου να δημοσιεύει μία φωτογραφία με τον εγγονό του και να τον ταΐζε, όμως όταν δείτε τον μπόμπιρα στην αγκαλιά της γιαγιάς του θα λιώσετε!

Η Φωτεινή Αθερίδου έγινε μανούλα στις 22 Σεπτεμβρίου και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της από τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι ένας τρισευτυχισμένος παππούς και πρώτος δημοσίευσε φωτογραφία με τον Θοδωρή Junior και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Την εποχή που είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ώριμη εκδοχή μου, τα τριαντατεσσερα μου χρόνια στο επάγγελμα που -αλίμονο- σαν χθες μου φαίνεται η φοίτηση μου στην σχολή, που εδώ και χρόνια έπαψα να είμαι ο «μικρός» στους θιάσους, παράλληλα με την προσφώνηση στον πληθυντικό των μαθητών μου, αυτήν την εποχή που εμπεδωσα πως μετά τα πενήντα έχει άλλη ομορφιά η ζωή, συνέβη….

Και συνέβη όμορφα σαν δώρο-πάντα εξ ορισμού είναι δώρο η ζωη.

Ξανά έγινα μικρός. Μικρός πραγματικά, όχι κατά την γνώμη μου. Όχι ταπεινά μικρός.

Όπως λέμε «πόσο μικρός απέναντι στα θαύματα της ζωής». Σ´ αυτό ούτως ή άλλως είμαστε όλοι όχι μικροί, αμεληταίοι θα έλεγα.Εννοώ μικρός μικρός.

Μικρός για παππούς!!! Ξαναέγινα μικρός σε κάτι. Κι είναι τόσο σημαντικό αυτό το κάτι. Τόσο σημαντικό που είναι σημείο αναφοράς. Έτσι λοιπόν Νοιώθω μικρός και πάλι, νεαρός, πολλά υποσχόμενος που τόσο μου άρεσε και το χα πεθυμησει. Να είμαι «πολλα υποσχόμενος»…..».

Το απόγευμα του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου, η ηθοποιός επισκέφτηκε με τον νεογέννητο γιο της, την μητέρα της και τους φωτογράφισε και φωτογραφία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η μαμά της Φωτεινής, η Ελένη Γκασούκα, γράφοντας: «Νέος έρωτας στην πόλη».

Δείτε τον νεογέννητο γιο της Φωτεινής Αθερίδου να κοιμάται στην αγκαλιά της γιαγιάς του!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ