Μελίς Τσεμρέ Τσινάρ: «Χαίρομαι που υποδύομαι την Αρζού» (Photos)


Η Μελίς Τσεμρέ Τσινάρ υποδύεται μία από τις πιο μισητές ηρωίδες της σειράς «Ελίφ».

Η Τουρκάλα ηθοποιός, μιλά για τον ρόλο της, αναφέρεται στις αντιδράσεις του κόσμου, στην προσωπική ζωή της και αν είναι έτοιμη να γίνει μητέρα.

Η πρόταση για τη σειρά «Ελίφ» πώς προέκυψε;
«Πέρασα από οντισιόν, τους άρεσα και μου ανέθεσαν τον ρόλο της Αρζού σε ηλικία 23 χρόνων. Οπως καταλαβαίνετε, αισθάνθηκα πολύ υπερήφανη για την επιλογή αυτή αλλά και για τον συγκεκριμένο ρόλο, τον οποίο αμέσως και αγάπησα».

Πού οφείλεται η επιτυχία της Ελίφ;
«Η σειρά αρέσει γιατί βγάζει μια ειλικρίνεια. Ολοι όσοι συμμετέχουμε στην «Ελίφ» με τον άλφα ή τον βήτα τρόπο δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και το κοινό επιβραβεύει την προσπάθεια μας αυτή».

Οταν σας είπαν όχι θα υποδυθείτε την Αρζού και διαβάσατε τον ρόλο της, πώς νιώσατε;
«Κοιτάξτε, η Αρζού είναι μια γυναίκα που συνδυάζει πολλά μαζί. Είναι ισχυρή, φιλόδοξη, απρόβλεπτη και συνάμα σκληρή και επικίνδυνη. Ιδιαίτερα φιλόδοξη και με μεγάλα πάθη. Είναι ένας συναρπαστικός χαρακτήρας και χαίρομαι ως ηθοποιός που υποδύομαι έναν τέτοιο ρόλο».

Πώς είναι η προσωπική σας ζωή, είσαστε σε σχέση;
«Ναι και είμαι καλά. Αλλά δεν θα ήθελα να πω τίποτα περισσότερο για την ιδιωτική μου ζωή».

Πώς σας αντιμετωπίζει ο κόσμος στον δρόμο ως Αρζού;
«Παρά το γεγονός ότι υποδύομαι έναν κακό χαρακτήρα, δεν έχω συναντήσει ακραίες αντιδράσεις στον δρόμο για τον ρόλο μου. Ο κόσμος με αντιμετωπίζει με πολλή συμπάθεια και δεν σας κρύβω ότι σε αρκετές γυναίκες αρέσει πολύ η δύναμη που κρύβει μέσα της η Αρζού».

Θα θέλατε να έχετε ένα κοριτσάκι σαν την Ελίφ;
«Το θέμα της μητρότητας δεν με απασχολεί προς το παρόν. Στο μέλλον όμως όταν γίνω μητέρα, επειδή ακριβώς το μεγάλωμα ενός παιδιού είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση, θα δώσω προτεραιότητα στην ανατροφή του», είπε στο tv έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ