Η «κατάρα» των τροχαίων κυνηγάει τον Ατζούν (photos)


Ο Ατζούν Ιλίτζαλι το περασμένο Σάββατο (12/10) είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με το πολυτελές αυτοκίνητο του, που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή του.

Ο Τούρκος παραγωγός του «Survivor» γλίτωσε από θαύμα καθώς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, μιας Ferrari Italia 458, και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου. Ο Ατζούν έκανε γνωστή την είδηση με ανάρτηση στα social media:

«Δυστυχώς, είχα ένα τροχαίο ατύχημα. Η κατάσταση της υγείας μου είναι πολύ καλή. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας», ήταν το μήνυμα του Τούρκου παραγωγού και καναλάρχη στο Instagram. Όπως μετέδωσαν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το τροχαίο προκλήθηκε λόγω προβλήματος στο πίσω λάστιχο του οχήματος.

Ατζούν Iλίτζαλι

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα τροχαίο ατύχημα έρχεται να σημαδέψει τη ζωή του Ατζούν. Όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του στη Νεφέλη Λυγερού, δύο τραγικά τροχαία τον έχουν αλλάξει ως προσωπικότητα. Στο ένα έχασε τους γονείς του, ενώ στο αυτοκίνητο βρισκόταν και η 10 μηνών τότε κορούλα του, η οποία ήταν και η μόνη που επιβίωσε.

«Φαντάσου, παντρεύτηκα για πρώτη φορά στα 20 μου. Ένα χρόνο αργότερα «έχασα» τους γονείς μου σε ένα τραγικό δυστύχημα. Σκέψου ότι η κόρη μου ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και η μόνη που επιβίωσε. Χώρισα και για έναν χρόνο δεν έβγαινα από το σπίτι μου. Ήμουν σε κατάθλιψη, απόλυτα μουδιασμένος και ανήμπορος», είχε εξομολογηθεί.

Ο Ιλίτζαλι είχε αναφέρει επίσης δημοσιογράφο πως τα βάσανα του δεν τελείωναν εκεί.

«Όταν ήμουν 23 ετών πτώχευσα… Και άκου και το άλλο: λίγο αργότερα είχα ένα φρικιαστικό ατύχημα με τη μηχανή μου, όπου ένας αγαπημένος φίλος μου πέθανε κι εγώ έμεινα στο νοσοκομείο για δύο ολόκληρους μήνες». Από τροχαίο έχασε και τον παππού του και τη γιαγιά του, όταν ενώ κινούνταν πεζοί, τους παρέσυρε αυτοκίνητο.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ