Mάριος Αθανασίου: «Στην τηλεόραση μας κυνηγούν ο χρόνος και το χρήμα» (Photos)

Ο Μάριος Αθανασίου μπορεί να ισορροπεί μοναδικά και να ενσαρκώνει επιτυχημένα άκρως κωμικούς ρόλους αλλά και δραματικούς.

Ταλαντούχος, αυθεντικός και άνθρωπος που υπηρετεί πιστά τη μυθοπλασία, τη φετινή σεζόν απογειώνεται καλλιτεχνικά μέσα από την εξαιρετική παραγωγή του ΑLΡΗΑ «Έρωτας μετά».

Σε μία απαιτητική και δύσκολη σεζόν είστε ευχαριστημένος και χαρούμενος που βρίσκεστε στην ΤV με αυτή την παραγωγή;
«Αυτή η σειρά νομίζω ότι έχει πολύ καλό επίπεδο, αισθάνομαι τυχερός που συμμετέχω σε μια προσεγμένη δουλειά, για την οποία έχουν δοθεί χρήματα και όλοι όσοι συμμετέχουμε το αγαπάμε αυτό το σίριαλ. Για μένα είναι πολύ σημαντικό το ότι «προτείνουμε» και ένα θρίλερ που οι τηλεθεατές δεν έχουν συνηθίσει. Είναι μια σειρά με προκλήσεις και για εμάς που δουλεύουμε και για το κοινό από το σπίτι».

Η τηλεθέαση σας ικανοποιεί ή θεωρείτε ότι «παίρνει και παραπάνω»;
«Πρωτίστως είμαι ικανοποιημένος από το καλλιτενικό αποτέλεσμα, αυτό είναι το πρώτο πράγμα που μας ενδιέφερε από την αρχή, πριν μπούμε στον ανταγωνισμό. Ο πρώτος στόχος λοιπόν έχει επιτευχθεί κατά τη γνώμη μου. Αναφορικά με την τηλεθέαση, δεν είμαι τόσο ικανοποιημένος, θα ήθελα λίγο παραπάνω. Να διευκρινίσω όμως ότι η τηλεόραση δεν είναι ποδόσφαιρο, βάζεις ένα γκολ χάνεις, βάζεις δύο κερδίζεις. Μία σειρά μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις, τα ενδιαφέρον του κοινού, με το τελευταίο να παρακολουθεί μέσω Διαδικτύου ή στις επαναλήψεις. Ολα πρέπει πλέον να προσμετρώντα».

Ποια είναι για εσάς η μεγαλύτερη επιβράβευση για αυτή τη δουλειά;
«Νιώθω ότι τη βλέπουν και άνθρωποι που δεν παρακολουθούν ιδιαίτερα τηλεόραση. Με παίρνουν φίλοι και με ρωτούν για τη σειρά, που γνωρίζω ότι δεν έχουν σχεδόν καμία επαφή».

Γι» αυτό το άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα παίζει ρόλο και το εξαιρετικά καστ. Νιώθετε διπλά χαρούμενος που κάτι τέτοιο συμβαίνει σε μια περίοδο που πλημμυρίζουν την τηλεόραση άνθρωποι που δεν είναι ηθοποιοί;
«Φυσικά και νιώθω, αλλά τα θεμέλια σε αυτό το κομμάτι τα έχουν βάλει οι σκηνοθέτες μας Στέφανος Μπλάτσος, Βασίλης Τσελεμέγκας και Σέργιος Κωνσταντινίδης. Δίνουν μεγάλη βάση σε αυτό, λόγος που αποδεικνύεται και με τη συμμετοχή των Νίκου Γαλανού και Μπέτυς Λιβανού, και το αποτέλεσμα είναι πολύ πολύ καλό».

Η μυθοπλασία βρίσκει τη θέση που της αξίζει πλέον στον προγραμματισμό των καναλιών;
«Ευτυχώς νομίζω ότι είμαστε σε καλό επίπεδο. Φέτος, οι σειρές έχουν πρωταγωνιστική θέση στον προγραμματισμό όλων των σταθμών, ο κόσμος μπορεί να διαλέξει αυτό που θέλει, μπορεί να δει πλέον και πράγματα που δεν μπορούσε να δει τα τελευταία χρόνια».

Εννοείτε μεγάλες παραγωγές;
«Ναι, τόσο η σειρά μας «Ερωτας μετά» όσο και οι «Αγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1 , το «Λόγω τιμής» του ΣΚΑΪ, το «Κόκκινο ποτάμι» του ΟΡΕΝ είναι εξαιρετικές σειρές, όντως μεγάλες παραγωγές. Ελπίζω όλες αυτές οι δουλειές να ανεβάσουν τον πήχυ της ελληνικής τηλεόρασης. Γίνεται τεράστια προσπάθεια, μας κυνηγούν πλέον ο χρόνος και το χρήμα».

Εχετε παρακολουθήσει κάποια από τις προαναφερθείσες σειρές;
«Ναι, βέβαια. Μου αρέσουν πολύ και νιώθω ότι είναι ευτυχήματα, δουλειές που είχαν καιρό να γίνουν», είπε στο tv kous kous.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here