Αντετοκούνμπο: Τα καλύτερα του “Greek freak” στην preseason. video


Η preseason του ΝΒΑ ολοκληρώθηκε και οι ομάδες ετοιμάζονται για το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς. Ο MVP της περασμένης σεζόν, Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα… μέχρι τώρα κατορθώματα του μπήκαν στο «μικροσκόπιο»…

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας σεζόν του NBA έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και ο MVP της περασμένης σεζόν, Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται να μπει -και επίσημα- στο παρκέ!

Το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 αρχίζει αρχίζει ξημερώματα Τετάρτης (23/10) για την Ελλάδα) με δύο παιχνίδια. Οι πρωταθλητές Τορόντο Ράπτορς θα υποδεχθούν στην «Scotiabank Arena» τους Πέλικανς της Νέας Ορλεάνης, ενώ οι Κλίπερς θα αντιμετωπίσουν τους Λέικερς στο «Staples Center» στο τοπικό ντέρμπι του Λος Αντζελες.

Όσον αφορά τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, θα δώσουν τον πρώτο τους φετινό αγώνα τα ξημερώματα της Παρασκευής στην έδρα των Χιούστον Ρόκετς.

Ο «Greek freak» βοήθησε τους Μπακς να φτάσουν στο… αήττητο 5-0 της preseason, κάνοντας double-double στα παιχνίδια που αγωνίστηκε. Οι άνθρωποι του NBA μάζεψαν τις καλύτερες στιγμές του Έλληνα άσου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ