“Χτύπημα” στον ρατσισμό από αγγλική ομάδα. Εγκατέλειψε τον αγώνα – video


Ύψωσαν το ανάστημα τους μπροστά στο φαινόμενο του ρατσισμού! Ένα ακόμα τραγικό περιστατικό σε ποδοσφαιρικό αγώνα, το οποίο όμως αυτή τη φορά δεν πέρασε στο… ντούκου.

Έπρεπε να γίνει κάποια στιγμή! Η Χάρινγκεϊ Μπόρο υποδέχτηκε το Σάββατο (19/10) τη Γέοβιλ Τάουν για τον τέταρτο γύρο του FA Cup, εκεί όπου είχαμε ένα νέο ρατσιστικό επεισόδιο από την εξέδρα.

Όπως έγινε γνωστό, οπαδοί των φιλοξενούμενων εξαπέλυσαν ρατσιστική επίθεση στον γκολκίπερ των γηπεδούχων, Βαλερί Παχετάτ, αλλά και στον αμυντικό Κόμπι Ρόουε. Μάλιστα, ο πρώτος είδε οπαδούς να τον φτύνουν και να του πετούν αντικείμενα στο 64’, πριν από εκτέλεση πέναλτι, φάση από την οποία ξεκίνησε η… αντίστροφή μέτρηση του ματς.

Η Χάρινγκεϊ αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι –έχοντας τη στήριξη των συμπαικτών του- και ύστερα από 20 λεπτά παραμονής στα αποδυτήρια, οι διαιτητές διέκοψαν οριστικά το ματς. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τομ Λόιζου ανέφερε: “Ακόμα και αν τιμωρηθούμε, δεν με ενδιαφέρει. Ήταν αηδιαστικό αυτό που συνέβη προς τους παίκτες της ομάδας μου”.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ, που ήταν μεταξύ των παικτών που στοχοποιήθηκε στο πρόσφατο Βουλγαρία, χειροκρότησε την κίνηση της Χάρινγκεϊ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ