ΠΑΟΚ – “Στο… ραντάρ της Σπόρτινγκ ο Ζαμπά”


Δημοσίευμα από την Πορτογαλία βάζει στο «στόχαστρο» της Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον Λέο Ζαμπά του ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα «O jogo» αναφέρει ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Λέο Ζαμπά του ΠΑΟΚ, ενόψει της νέας μετεγγραφικής περιόδου.

Το δημοσίευμα των Πορτογάλων αναφέρεται στην περίπτωση του 21χρονου, έχοντας τίτλο «Βραζιλιάνικο μαργαριτάρι στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ ενόψει Ιανουαρίου».

Μεταξύ άλλων τονίζει πως η Σπορτινγκ είχε προσεγγίσει και το καλοκαίρι τον ΠΑΟΚ για τον Ζαμπά, προκειμένου να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού, αλλά ο Αμπέλ Φερέιρα επέλεξε να τον διατηρήσει στο ρόστερ.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της “O Jogo” αναφέρει: «Ο Λέο Ζαμπά, ο 21χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ που αγωνίζεται στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ, είναι στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ για την ενίσχυση του ρόστερ τον Ιανουάριο. Το ενδιαφέρον των λιονταριών για τον ποδοσφαιριστή που βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα δεν είναι καινούργιο. Το περασμένο καλοκαίρι η Σπόρτινγκ προσπάθησε να δανειστεί τον Βραζιλιάνο, αλλά τελικά αυτός έμεινε στον ΠΑΟΚ καθώς ο Πορτογάλος προπονητής τον ήθελε στο ρόστερ».

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ