Νένα Χρονοπούλου: Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της 12 χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της

Σαν σήμερα πριν 12 χρόνια, ανήμερα της γιορτής του, δολοφονήθηκε ο Γεράσιμος Μαυράκης, ο σύζυγος της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου και πατέρας του γιου της Χρήστου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005 και η Νένα έμεινε έγκυος. 3,5 Χρόνια μετά τη γέννησή του Χρήστου, ο σύζυγος της ηθοποιού δολοφονείται.

Η Νένα μπορεί να απολαμβάνει μία όμορφη ζωή δίπλα στον Τάσο Μητρόπουλο, όμως δεν ξεχνά ποτέ εκείνη τη μέρα, τη μέρα της δολοφονίας του Γεράσιμου Μαυράκη και έτσι έγραψε το εξής μήνυμα: «Σαν χθες βράδυ, ξημερώματα γιορτής…
Πέρασαν 12 χρόνια από την τελευταία τους φωτογραφία μαζί…Χρηστάκος και Γεράσιμος.
Σαν σήμερα, ημέρα της γιορτής του λοιπόν, ημέρα της γιορτής που δεν ξαναγιορτάσαμε ποτέ, ημέρα που μας σημάδεψε για πάντα, κάθε μέρα μας, γιατί όσοι είναι κοντά μας γνωρίζουν, πως κανένας μας δεν ξέχασε και ούτε πρόκειται να ξεχάσει. Μιλάμε για σένα λες και είσαι ανάμεσά μας και απλά δε σε βλέπουμε, όμως ξέρουμε πως μας βλέπεις εσύ, μη ρωτήσεις πως, έτσι γίνεται συνήθως όταν δε θέλεις να δεχτείς την πραγματικότητα.
Καλή αντάμωση, γιατί κάθε ημέρα που περνάει μας πάει κοντύτερα σ’ αυτούς που είναι πια στην αλήθεια, και όπως και να το δεις, είναι μία παρηγοριά.»

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here