ΠΑΟΚ – Λαμία LIVE: Με Βιεϊρίνια για το τρίποντο ο “Δικέφαλος του Βορρά”.


O ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τη Λαμία για την 7η αγωνιστική της Super League 1.
Ο «Δικέφαλος» θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει σε απόσταση βολής από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία.
Στην αποστολή του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν ο αρχηγός Αντελίνο Βιερίνια.
Οι «ασπρόμαυροι» θα προσπαθήσουν να κρατήσουν για πρώτη φορά φέτος ανέπαφη την εστία τους απέναντι στην ομάδα με τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Λαμία στην 7η αγωνιστική της Superleague με μόνο επιθυμητό αποτέλεσμα τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε απόσταση δύο βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που χθες έκανε το καθήκον του απέναντι στον ΟΦΗ.

Στην προσπάθειά του αυτή ο “Δικέφαλος του Βορρά” θα έχει και τη βοήθεια του αρχηγού του Αντελίνο Βιερίνια ο οποίος επιστρέφει σε αποστολή της ομάδας για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο φινάλε της περσινής σεζόν. Παρακολουθήστε live το ΠΑΟΚ – Λαμία από το Newsit.gr

 

Η Λαμία πηγαίνει στην Τούμπα να δείξει τα καλά στοιχεία που έχει βγάλει στην έδρα της, έστω και μόνο με ισοπαλίες. Έχει χάσει και τα δύο παιχνίδια της εκτός έδρας, χωρίς να έχει καταφέρει να σκοράρει, ενώ έχει τέσσερις ισοπαλίες εντός έδρας. Είναι η μια από τις δύο ομάδες χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα.

Στα δύο χρόνια που έχει παίξει στην κατηγορία η Λαμία, ο ΠΑΟΚ έχει το απόλυτο με τέσσερις νίκες σε βάρος της, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Στην Τούμπα νίκησε 4-0 πρόπερσι και 3-0 πέρσι. Αυτό σημαίνει ότι ένα σερί του ΠΑΟΚ θα χαλάσει. Ή για πρώτη φορά θα του βάλει γκολ η Λαμία ή για πρώτη φορά θα κρατήσει φέτος το «μηδέν», καθώς έχει δεχτεί γκολ και στα έξι παιχνίδια του.

Η ιστορία
Νίκες ΠΑΟΚ: 4
Ισοπαλίες: 0
Νίκες Λαμίας: 0

Με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ
Νίκες ΠΑΟΚ: 2
Ισοπαλίες: 0
Νίκες Λαμίας: 0

Πέρυσι
07.04.2019: ΠΑΟΚ – Λαμία 3-0
(34’ σουτ Πέντρο Ενρίκε, 78’ κεφαλιά Σάκχοφ, 83’ σουτ Μπίσεσβαρ)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ